Pui cu smântână - Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

Se spală pulpele şi se taie-n două şi se aşează pe un şervet pentru a absorbi apa, ceapa se curăţă, se taie şi se undeşte în puţin ulei apoi se pun pulpele şi se lasă la înăbuşit.

După ce s-au înăbuşit se adaugă puţină apă să fiarbă la foc mic. Când apa a scăzut iar pulpele sunt fierte se adaugă smântâna care a fost bătută bine cu o lingură, cu făina.

Se lasă să dea câteva clocote apoi se sărează după gust şi se închide focul presărând mărarul. Se lasă să se odihnească 20 de minute, apoi se serveşte cu mămăliguţă.

Poftă bună!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
junjun1 jpeg
michael jackson jpg
restaurant foto unsplash jpg
dulciuri jpg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
somn pexels jpg
autostrada 5 jpg
cristela georgescu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net