Puştii Craiovei au «îngropat» pe FC Braşov

Ultima actualizare:

* Dacă Găman mai punctase pentru Ştiinţa, celălalt internaţional de tineret, Radu Barbu, s-a aflat la prima sa reuşită pentru olteni. Astfel, ambii fundaşi centrali ai Universităţii au ruşit să înscrie.

* La 3-0 pentru gazde, braşovenii au marcat în minutul 58 însă asistentul cu ecuson FIFA, Ghinguleac, a anulat golul pentru un ofsaide inexistent la Handnagy.

* Luni, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, va împlini 42 de ani, iar jucătorii i-au dedicat victoria.

„De mult timp nu am mai fost aşa de fericit. Au fost momente foarte grele până acum. Nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă de scor, nu ştiu ce va fi mâine, dar azi (n.r.-ieri) puteam învinge orice echipă din ţară", a spus Mititelu.

* La finalul meciului, Wotte era fericit. "Nu am avut bagheta la mine, nu a fost vorba de magie, ci de eficienţă. O victorie care a venit la momentul potrivit, iar în prima repriză băieţii au făcut cel mai bun joc de când sunt eu aici", a declarat anrenorul olandez.

* În schimb, antrenorul celor de la FC Braşov, Viorel Moldovan, era supărat. "Ce să mai spun după un 3-0 sec? Le-am făcut cadou victoria. În prima repriză nu ne-am văzut pe teren şi am luat goluri de cascadorii râsului. E vina mea pentru acest rezultat", a afirmat acesta.

* Mihai Costea a marcat cel de al treilea gol pentru olteni însă a declarat că nu mai ştie să se bucure atunci când marchează.

"Nici nu mai ştiam să mă bucur după atâtea meciuri fără victorie în care eu nu am marcat. Sper să legăm mai multe victorii, ca să ieşim din zona fierbinte", a comenta Costea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net