Putin cheamă la el fotomodele pentru sex?

Click! v-a povestit, anul  trecut, relaţia dintre gimnasta  Alina Kabaeva şi liderul rus
Click! v-a povestit, anul trecut, relaţia dintre gimnasta Alina Kabaeva şi liderul rus

Toată lumea e cu ochii pe preşedintele Vladimir Putin, de când a anexat peninsula Crimeea. Revista “Newsweek” prezintă o zi din viaţa liderului rus, pentru ca lumea să înţeleagă ce are de gând.

Considerat de politicieni şi istorici cauza declanşării războiului dintre Kiev şi rebelii proruşi în Ucraina, Vladimir Putin (61 de ani) pune pe foc întreaga lume. Ce vrea de fapt “noul ţar” al Rusiei, ce fel de om este? Revista americană spune că lucrează mai mult noaptea, pe răcoare. De aceea, se trezeşte abia la ora 11.00 (a.m.) Bea un suc natural, mănâncă omletă şi brânză, uneori terci de ovăz. Apoi, Putin înoată vreo două ore, face gimnastică şi băi alternative calde şi reci pentru ten.

În acest timp, “curtenii”, miniştrii, guvernatori regionali, îl aşteaptă şi patru ore. Reşedinţa sa Novo Ogariovo se află la 30 kilometri de Moscova, fiindcă detestă capitala, mudară şi zgomotoasă. La Kremlin merge doar pentru întâlniri oficiale. În birou nu are calculator, foloseşte rar Internetul. Există zvonuri că fotomodele, fotografe sau gimnaste vin la el noaptea pentru partide de sex, scrie “Newsweek”. Una dintre acestea ar fi gimnasta Alina Kabaeva (31 de ani), care ar fi fost motivul de divorţ de soţia sa, Ludmila. Preferă singurătatea şi e mereu crispat, numai când vede animale i se luminează faţa. Preferatul său e un Labrador negru.


    Click! v-a povestit, anul  trecut, relaţia dintre gimnasta  Alina Kabaeva şi liderul rusFoto: Reuters
Click! v-a povestit, anul trecut, relaţia dintre gimnasta Alina Kabaeva şi liderul rusFoto: Reuters

E puternic şi orgolios, iar medicamentele i-au afectat judecata! Cel puţin aşa susţine publicaţia ”The Sun”, care subliniază că unii spun că Vladmir Putin (61 de ani) ar fi nebun. Şi are degetul pe butonul nuclear! Se spune că injecţiile cu botox şi operaţiile estetice i-ar fi întunecat mintea liderului de la Kremlin, care are o avere estimată la 70 de miliarde de dolari.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
cub monica anghel png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg