Radu Banciu: Diana Dumitrescu e născută după ultima ploaie

Ultima actualizare:

    Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu

Radu Banciu a vorbit vineri seară, despre amintirile ieftine pe care le au vedetele din ziua de azi, care știu doar să dea raportul în fiecare zi, pe paginile lor de Facebook, despre locurile pe unde s-au plimbat și animalele cu care s-au pupat prin țările exotice.

„În epoca de glorie a comunismului nu se lăuda nimeni că merge în Tahiti, noi ne lăudam cu bicicletele Pegas, mingile de 35 și 18 sau cu radioul Ric. Nu ca Diana Dumitrescu, fata asta care apare în toate telenovelele și se plimbă cu soțul ei prin toată lumea. Astea sunt amintirile ei, că a dat de mâncare la canguri în Australia, s-a pupat în Florida cu aligatorii, s-a dus prin Insulele Virgine și a făcut shopping. Dar n-are și ea o amintire de la țară, când a călcat vreodată într-o hazna în noroi în fundul curții. Pentru ea, anii comunismului nu înseamnă nimic, se pare că e născută după ultima ploaie" a comentat Radu Banciu.

„Peste tot vezi numai din astea, care se pupă cu delfinii în Republica Dominicană și pune poză în care apare bot în bot cu delfinul, care normal că stă în apă. Sau cum a ajuns ea, în locul lui Jules Verne, pe lună. Pe lună doar Monica Gabor poate o să ajungă, încet încet, de la energizantele lui Pink" a mai spus Banciu.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net