Raluca B─âdulescu are o sor─â de care nu ┼čtie nimeni. Cum arat─â ┼či cu ce se ocup─â Ioana

p418 19 v raluca badulescu jpeg

Raluca B─âdulescu este celebr─â ┼či nu mai nevoie de nicio prezentare. Pu┼úini ┼čtiu ├«ns─â c─â jurata de la "Bravo, ai stil" (Kanal D) are ┼či o sor─â, care ar putea oric├ónd s─â-i calce pe urme. ├Äi seam─ân─â leit ┼či ar putea face cu u┼čurin┼ú─â carier─â ├«n tv. Ioana B─âdulescu este mai mic─â dec├ót vedeta cu trei ani ┼či este psiholog.

Raluca B─âdulescu (45 de ani) este m├óndr─â de sora ei ┼či de┼či aceasteia ├«i place s─â stea ├«n umbra juratei ┼či prefer─â s─â nu fie recunoscut─â pe strad─â, vedeta Kanal D a prezentat-o fanilor ei de pe re┼úelele sociale. Raluca ┼či Ioana seam─ân─â ca dou─â pic─âturi de ap─â. ├Än imagine, vedeta poart─â o peruc─â ┼čaten─â, din colec┼úia ei impresionant─â de astfel de accesorii, iar sora ei, o brunet─â superb─â cu p─ârul cre┼ú, z├ómbe┼čte cuceritor ├«n fa┼úa aparatului de fotografiat.  

image
Raluca B─âdulescu, al─âturi de sora ei mai mic─â, Ioana

"Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai de┼čteapt─â, cea mai frumoas─â, este magic─â, este fantastic─â ┼či cea mai bun─â sor─â din lume. Este o minune str─âlucitoare ┼či discret─â ├«n acela┼či timp. Cu greu o prind s─â facem m─âcar o poz─â ├«mpreun─â ┼či nu prea ├«i place s─â o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu m─â pot ab┼úine, pentru c─â este ziua ei. La mul┼úi ani, Ioana B─âdulescu. La mul┼úi ani, lumino┼či ┼či superbi ca tine. Te iubesc", este mesajul emo┼úionant al vedetei pentru sora ei mai mic─â, de profesie psiholog. Ioana B─âdulescu a urmat cursurile Universit─â┼úii "Titu Maiorescu", unde era admirat─â ├«ndelung de colegi. Ioana nu s-a folosit niciodat─â de statutul de vedet─â al surorii sale, ci dimpotriv─â era mereu ├«n preajma colegilor cu care socializa ├«n pauzele de la cursuri. 

├Än urm─â cu trei ani, Raluca B─âdulescu a venit la tv cu sora ei ┼či a ar─âtat-o atunci ├«ntregii ┼ú─âri. Cele dou─â au fost invitate ├«n platoul Teo's Show. ÔÇ×A dat Dumnezeu, s-a ├«nt├ómplat miracolul ╚Öi am sl─âbit ╚Öi acum mai iau haine de la ea uneori! Ea a fost toat─â via╚Ťa a╚Öa, slab─âÔÇŁ, spunea Raluca B─âdulescu c├ónd ├«ncepuse s─â schimbe m─âsura la haine dup─â opera┼úia de mic┼čorare a stomacului. Ioana a m─ârturisit c─â este o minune faptul c─â sora ei mai mare a reu╚Öit s─â "topeasc─â" at├ótea kilograme. ÔÇ×A fost extraordinar. ╚śi acum mi se pare uimitor c├ónd m─â uit pe poze mai vechi. Parc─â sunt dou─â persoane diferite, de╚Öi ea e tot aceea╚ÖiÔÇÖ, povestea uimit─â Ioana, sora vedetei.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
santana 1 jpg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg