Raluca de la Bambi, prima zăpadă la munte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă nu e pasionată de sporturile de iarnă, e mai friguroasă şi mai fricoasă, prima zăpadă în care s-a jucat, la Predeal, a umplut-o de bucurie pe Raluca Tănase, solista trupei Bambi.

Vacanţa a fost scurtă, doar un weekend, în prima parte a acestei luni. Ninsoarea a întâmpinat-o încă de când a intrat în munţi.

CITEŞTE ŞI

Marina Dina «s-a rupt» pe gheaţă

Bambi s-a reprofilat! Fetele cântă muzică populară!

Fetele de la Bambi s-au închinat la moaştele Sf. Dumitru

„A nins o zi şi jumătate, s-a oprit abia a doua zi de dimineaţă. Când m-am uitat pe fereastra camerei de hotel, peisajul era de vis. Nu sunt eu genul care să facă drumeţii pe munte, să se dea cu placa sau cu schiurile. Sunt mai fricoasă şi nu mă aventurez. În schimb, m-am plimbat pe acolo, m-am bucurat de linişte, de aer curat", spune Raluca.

simeon stalpnicul png

A fost cu iubitul ei, Răzvan, cu sora acestuia şi cu prietenul surorii. Locaţia a fost aleasă de „cumnată" pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Iar acest eveniment a picat cum nu se poate mai bine pentru solista Bambi.

„Chiar avusesem o perioadă mai aglomerată înainte, eram stresată şi aveam nevoie de linişte. Mi-a prins tare bine acest weekend la munte, mi-am încărcat bateriile". De sărbători, vedeta şi-a planificat un circuit prin ţară, iar de la începutul anului viitor va pleca în America, într-un turneu de două luni şi jumătate.

Oferte de vacanţă

Revelion la Predeal, Hotel Eden 3*, două nopţi cazare cu mic dejun (31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011), 2.590 lei pentru două persoane în cameră dublă, www.tourismguide.ro.

Hotel Art Montana 3*, 4 nopţi cazare cu mic dejun (29 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011), masă festivă de Revelion, 399 euro/loc în cameră dublă, www.cmbtravel.ro.

image
image
image
image
image
image
vis jpg
TRANSPLANT INIMA ARTIFICIALA jpg
bani freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
Regina Victoria   profimedia 0214206946 jpg
Autostrada 0 jpg
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
image
actualitate.net