Raluca de la Bambi, prima zăpadă la munte

simeon stalpnicul png

Chiar dacă nu e pasionată de sporturile de iarnă, e mai friguroasă şi mai fricoasă, prima zăpadă în care s-a jucat, la Predeal, a umplut-o de bucurie pe Raluca Tănase, solista trupei Bambi.

Vacanţa a fost scurtă, doar un weekend, în prima parte a acestei luni. Ninsoarea a întâmpinat-o încă de când a intrat în munţi.

CITEŞTE ŞI

Marina Dina «s-a rupt» pe gheaţă

Bambi s-a reprofilat! Fetele cântă muzică populară!

Fetele de la Bambi s-au închinat la moaştele Sf. Dumitru

„A nins o zi şi jumătate, s-a oprit abia a doua zi de dimineaţă. Când m-am uitat pe fereastra camerei de hotel, peisajul era de vis. Nu sunt eu genul care să facă drumeţii pe munte, să se dea cu placa sau cu schiurile. Sunt mai fricoasă şi nu mă aventurez. În schimb, m-am plimbat pe acolo, m-am bucurat de linişte, de aer curat", spune Raluca.

simeon stalpnicul png

A fost cu iubitul ei, Răzvan, cu sora acestuia şi cu prietenul surorii. Locaţia a fost aleasă de „cumnată" pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Iar acest eveniment a picat cum nu se poate mai bine pentru solista Bambi.

„Chiar avusesem o perioadă mai aglomerată înainte, eram stresată şi aveam nevoie de linişte. Mi-a prins tare bine acest weekend la munte, mi-am încărcat bateriile". De sărbători, vedeta şi-a planificat un circuit prin ţară, iar de la începutul anului viitor va pleca în America, într-un turneu de două luni şi jumătate.

Oferte de vacanţă

Revelion la Predeal, Hotel Eden 3*, două nopţi cazare cu mic dejun (31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011), 2.590 lei pentru două persoane în cameră dublă, www.tourismguide.ro.

Hotel Art Montana 3*, 4 nopţi cazare cu mic dejun (29 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011), masă festivă de Revelion, 399 euro/loc în cameră dublă, www.cmbtravel.ro.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Vulcan. Foto: Daniel Guță
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg