Raluca Dumitru a pus ochii pe unul dintre nepoţii lui Gigi Becali

Ultima actualizare:

Mai în glumă mai în serios, Raluca spune că se gândeşte la căsătorie. „Mă pregătesc pentru nuntă, am prins buchetul, mi s-a pus voalul... Îmi doresc şi eu să mă mărit, de ce nu?”, a spus Raluca, pentru emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV.

Deşi spune că vrea să se mărite, fotomodelul nu ştie dacă Ionuţ Becali este omul potrivit. „Suntem la început, în tatonări. Nu pot să ştiu acum. Ne-am cunoscut la mare, prin intermediul unei prietene..- Încă nu l-am cunoscut suficient de bine ca să ştiu dacă este persoana potrivită. Eu sunt foarte pretenţioasă, foarte încăpăţânată şi foarte orgolioasă. Lângă mine ar trebui să am un bărbat foarte matur, care să mă înţeleagă. Meseria pe care o fac eu este mai mai greu de înţeles de persoanele care nu au legătură cu lumea asta”, a mărturisit fotomodelul.

Raluca spune că nu o îngrijorează faptul că până acum Gigi Becali nu a prea fost de acord până acum cu relaţiile dintre nepoţii săi şi diferite domnişoare din lumea mondenă. „În primul rând, cred că e important să mă placă Ionuţ, apoi restul familiei. Dacă nu deranjez pe nimeni, nu văd de ce să nu fiu pe placul lui”, a adăugat Raluca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
crizanteme istock jpg
vegetables 5992673 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net