Raluca Hogyes spune NU operaţiilor estetice: «Sunt mulţumită de felul în care arăt»


    Raluca Hogyes
Raluca Hogyes

Raluca Hogyes are un stil de viaţă sănătos şi urmează câteva reguli de viaţă pe care le respectă cu sfinţenie, iar cel mai important este respectul de sine.

Prezentatoarea ştirilor Digisport se simte bine în pielea ei şi mărturiseşte că nu ar apela niciodată la operaţiile estetice pentru a schimba ceva.

"Încerc să nu fac excese din niciun punct de vedere. Am grijă ce mănânc, respect orele de somn, merg la sală şi la masaj. Am un stil de viaţă echilibrat, iar asta mă menţine în formă. Cu riscul de a părea lipsită de modestie, nu-mi doresc să schimb nimic la mine, sunt mulţumită de felul în care arăt şi până la urmă cred că asta contează cel mai mult, să te simţi bine în pielea ta. Nu condamn operaţiile estetice, dar nici nu aş încuraja pe cineva să apeleze la ele. Fiecare persoană care alege să facă acest lucru ar trebui să înţeleagă riscurile unei operaţii mai mult decât beneficiile ei. Personal, nu cred ca am nevoie de aşa ceva şi nici nu prea mă văd apelând la operaţii estetice", a declarat Raluca Hogyes pentru protvmagazin.ro.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Uniunea Europeană FOTO via News
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg