Raluca Podea: «Meme s-a sărutat cu Salam chiar sub ochii mei»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihaela Moise, alias Meme, fosta iubită a lui Luis Lazarus, a negat cu înverşunare că între ea şi manelistul Florin Salam ar fi mai mult decât o strânsă prietenie. Iată însă că acum Raluca Podea aruncă bomba şi susţine cu mâna pe inimă că i-a văzut, în urmă cu aproape trei ani, pe holul Hotelui Rin, sărutându-se cu patos.

Mihaela a făcut tot posibilul să ascundă relaţia cu Florin Salam, după ce Click! a prezentat miercuri câteva înregistrări în care Leo de la Strehaia încerca să le tragă de limbă de Sânziana Buruiană şi pe Andreea Tonciu, legat de această idilă. Iată însă că, la nici două zile după ce Click! a anunţat în exclusivitate că între cei doi este mai mult decât o prietenie, Raluca Podea vine cu o declaraţie şocantă:„Am văzut-o pe Meme sărutându-se cu Florin, pe holul Hotelului Rin, în urmă cu trei ani, pe când mergeam la sala de fitness. Nu s-au ferit de mine, căci pe atunci nu eram o persoană cunoscută. Păreau foarte relaxaţi şi veseli, povesteau ceva, dar nu am auzit exact ce-şi spuneau", ne-a declarat fata de la Meteo din Click!

Toată seara, cei doi au stat de vorbă şi s-au sorbit din priviri

simeon stalpnicul png

Meme a luat foc atunci când a auzit, însă nici acum, când a apărut un martor ocular, ea nu vrea să recunoască relaţia amoroasă cu Florin Salam: „Poate m-o fi văzut Raluca pupându-mă cu Florin, căci suntem prieteni buni, dar nicidecum nu ne-am sărutat. Cine este fata asta de-şi dă ea cu părerea? Florin este doar un prieten foarte bun, l-am cunoscut când el trecea prin cea mai grea perioadă a vieţii lui, acum trei ani (anul în care a încetat din viaţă soţia lui, Ştefania). Relaţia noastră este strict una de prietenie, a cântat şi la ziua tatălui meu, bolnav de leucemie, fără să-mi ceară nici un ban. Ţin foarte mult la el, este un om deosebit!".

Salam a cântat în urmă cu un an la aniversarea tatălui Mihaelei Moise

simeon stalpnicul png

Încolţit şi de declaraţiile Ralucăi Podea, manelistul n-a negat nici o clipă că s-ar fi sărutat cu Meme, ba chiar s-a amuzat de situaţie, lăsând să se înţeleagă faptul că este un bărbat cu mare lipici la femei: „Eu mă sărut cu toată lumea, chiar şi cu naşul meu, Adi Minune, însă mereu sunt în compania femeilor frumoase. Şi Meme e o femeie frumoasă, dar i-am respectat mereu atât pe ea, cât şi pe Lazarus. Sunt înconjurat de femei superbe, dar copiii mei trebuie să ştie că marea mea dragostea a fost şi va rămâne mama lor"; a declarat el, joi seară, la Kanal D.

Manelistul nu a cerut bani pentru prestaţia de la  Restaurantul “Doi lei”

simeon stalpnicul png

Lazarus: «Şi Adi Minune, naşul lui Salam, a insinuat că ar şti ceva!»

Luis Lazarus nu pare deloc străin de subiect, ba chiar a bănuit adesea că iubita lui ar fi călcat strâmb: „Salam? Interesant. Deşi manelistul făcea numai plecăciuni în faţa mea, acum încep să înţeleg de ce vorbea ea des despre el, de ce acesta venea să cânte de câte ori îl chema la vreo petrecere, de ce un jurnalist i-a spus că are poze cu ea şi Salam la Hotel Rin, încă din 2010, de ce s-a ascuns de un prieten comun, când a văzut-o într-o cârciumă de manele, unde cânta acelaşi Salam, de ce lua masa cu ea, şi cu Sânziana Buruiană, la 04.00-5.00 dimineaţa, acelaşi Salam, şi, în sfârşit, ce voia să spună Adi Minune, când a intrat în direct, la Zeus TV, şi a insinuat că ar şti ceva de Mihaela Moise", a declarat el, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Meme l-a consolat pe Salam, după moartea soţiei

EXCLUSIV Meme, te-ai culcat cu manelistul Salam? ÎNREGISTRĂRI VIDEO şi AUDIO

Luis

Lazarus: «Meme e o agramată! Ce să caute la Capatos?»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net