Raluca Podea şi-a tras tot iubit fotbalist

Ultima actualizare:

    El a prezentat-o  deja părinţilor
El a prezentat-o deja părinţilor

Raluca Podea a schimbat fotbalistul din viaţa ei. De curând a trecut de la Osmane N'Doye la Adrian Iordache. Ca şi senegalezul de la FC Vaslui, şi Iordache a văzut-o pe Raluca în Click! şi s-a îndrăgostit pe loc. A invitat-o în vacanţă în Cipru, iar acum locuiesc împreună.

Manechin şi asistentă de televiziune, Raluca Podea schimbă fotbaliştii mai des decât ne-am fi imaginat. Până mai ieri, Podea credea în jurămintele lui Osmane N'Doye, acum însă doarme în braţele altui bărbat, şi el tot fotbalist!

Culmea, tot cu legături la Dinamo! Atât N'Doye cât şi actualul iubit, Adrian Iordache, au jucat cândva la Dinamo Bucureşti. Raluca şi Adrian s-au cunoscut în urmă cu zece zile.

Adrian a văzut-o pe Raluca în Click! şi şi-a pus în cap să o cucerească. Şi, cum putea să înceapă „asaltul" dacă nu la telefon? Tipic fotbaliştilor, Iordache a sunat-o zilnic pe Raluca, timp de o săptămână, apoi a invitat-o direct în vacanţă în Cipru, pentru a se cunoaşte mai bine.

„După ce s-au întors din Larnaka, Adrian i-a cerut Ralucăi să se mute cu el în apartamentul din Piteşti. Prietena mea a fost de acord, chiar dacă trebuie să facă naveta în fiecare dimineaţă pentru a ajunge la emisiunea «Zori de Zi» de la OTV", ne-a spus una dintre apropiatele manechinului.

Aceeaşi sursă ne-a dezvăluit că fostul dinamovist i-a făcut cunoştinţă blondinei cu părinţii lui. Sâmbăta trecută, Raluca a fost la nunta fratelui ei geamăn, iar la ora 4.00 dimineaţa a ajuns şi Adrian, exact în momentul în care ea a prins buchetul miresei. Cei doi s-au amuzat copios şi au glumit că acum trebuie să facă nunta.

A fost împreună cu senegalezul şase luni

Raluca Podea s-a cuplat cu jucătorul lui FC Vaslui Osmane N'Doye acum şase luni, după ce el i-a făcut curte văzând-o în ziarul Click!, la rubrica Meteo.

Cei doi au avut o relaţie la distanţă. Raluca a decis să-i dea papucii lui N'Doye nu pentru că el ar fi căsătorit în America, unde are şi un copil, ci pentru că a cucerit-o Adrian Iordache, fost fotbalist la Dinamo.

După despărţire, N'Doye a mai continuat să o sune şi i-a dat zeci de mesaje, spunându-i că nu vrea să renunţe la ea. Din păcate pentru el, manechinul s-a mutat cu noul iubit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net