Raluca Tănase a făcut-o albie de porci pe Adelina Pestrițu: «Ea a fost amanta! Câtă lipsă respect trebuie să aibă o femeie? Subiect mizer!» - FOTO

Ultima actualizare:

    Raluca și omul de  afaceri Răzvan Ispas  sunt împreună de la  începutul anului 2010
Raluca și omul de afaceri Răzvan Ispas sunt împreună de la începutul anului 2010

Raluca Tănase nu mai suportă să vadă numele ei asociat cu cel al Adelinei Pestrițu. Mai exact, blonda nu vrea să mai aibă vreo legătură cu subiectul Răzvan Ispas - Pestrițu. Deranjată vizibil de acuzațiile care i s-au adus, cântăreața a hotărât să facă lumină în acest caz.

Din prietene au devenit dușmance! Raluca Tănase și Adelina Pestrițu nu se mai plac de câteva luni bune, iar motivul a fost nimeni altul decât Răzvan Ispas. Cucerit de blondă, dar și de brunetă, tânărul afacerist jubila în jurul celor două. După o relație de câțiva ani cu solista trupei Bambi, Răzvan s-a cuplat cu prezentatoarea de la Kanal D. Numai că dragostea fuse și se duse, iar micul politican s-a despărțit după doar 4 luni de brunetă. Adelina a spus că despărțirea s-a datorat infidelității iubitului, care s-ar fi aruncat pentru o noapte în brațele Ralucăi, cea care se afla într-o relație cu acesta în timpul în care fosta soție a lui Vârciu îi făcea ochi dulci.

Adelina, pe vremea când era cu Răzvan

simeon stalpnicul png

Sătulă să mai citească în presă despre amantlâcul lor de-o noapte, Raluca a dat cărțile pe față! Cântăreața neagă cu vehemență implicarea ei cu Răzvan și susține că cea care a ocupat rolul de amantă este Adelina Pestrițu, nicidecum ea.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net