Ramona Bădescu şi-a împlinit visul! Află despre ce e vorba! FOTO

image
Spectacolul organizat de Ramona Bădescu la Roma, urmărit de aproape 1 milion de oameni

Săptămâna trecută, Ramona Bădescu a fost în febra pregătirilor unui spectacol de mare amploare la Roma, prilejuit şi de vizita Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, în Peninsulă.

Astfel, pe 15 iunie, vedeta a prezentat în Piazza di Campidoglio din Roma, spectacolul "Români - Rumeni", care a avut un desfăşurător de excepţie şi a fost primit cu braţele deschise şi cu mult entuziasm de către italieni şi nu numai.

Împreună cu "Royal Philharmonic Symphony Orchestra Bucharest", Ansamblul Ciocârlia, Maestrul Gheorghe Zamfir, Marius Mihalache, violonistul de renume internaţional Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, tenorul Mario Vasiliu, Răzvan Mazilu şi Remo Girone, interpretul personajului Tano Carridi, din renumitul serial "La Piovra”, Ramona Bădescu a făcut show la Roma şi şi-a realizat astfel un vis mai vechi.

Acela de a prezenta italienilor o parte din cultura românilor şi de a-i face astfel să-şi învingă prejudecăţile despre români.

image
Spectacolul organizat de Ramona Bădescu la Roma, urmărit de aproape 1 milion de oameni

Dansuri populare, muzică de calitate, tradiţie românească - Ramona Bădescu a realizat un spectacol important în Peninsulă, care a atras atenţia italienilor şi care s-a bucurat de un real succes, fiind aplaudat la scenă deschisă de oficialii români şi italieni, căci delegaţia României în frunte cu Primarul General Sorin Oprescu, cât şi Primarul Romei, Gianni Alemanno, dar şi alţi reprezentanţi de seamă ai Italiei s-au aflat în public.

image
Spectacolul organizat de Ramona Bădescu la Roma, urmărit de aproape 1 milion de oameni

Înaintea recitalului maestrului Gheorghe Zamfir, Ramona Bădescu a urcat pe scenă şi a interpretat în limba latină "Ave Maria”, iar la sfârşitul spectacolului, în timp ce toţi artiştii cântau "Traviata”, actriţa i-a invitat pe ambii primari, Sorin Oprescu şi Gianni Alemanno să urce pe scenă pentru a dansa împreună.

image
ramona

"Sunt extrem de fericită şi emoţionată pentru că am reuşit să organizez acest mare spectacol la Roma, pe care îl pregătesc şi pe care îl gândesc de doi ani de zile. Am plâns de emoţie şi m-am închinat la final, pe scenă, pentru că totul a ieşit extraordinar de bine şi am parte numai de reacţii pozitive”, spune Ramona Bădescu, care a reuşit să aducă italienilor acest concert

Show-ul a fost difuzat pe Rai 1, pe 16 iunie, timp de 50 de minute, începând cu  23.00 şi a fost urmărit de aproape 1 milion de telespectatori care au fost încântaţi de  de  calitate.

După ce a terminat spectacolul şi s-a bucurat de feedback-ul acestuia, Ramona Bădescu a considerat că merită din plin să se relaxeze, aşa că a plecat în Sardinia. Un avion privat a luat-o pe vedetă de la Roma şi a dus-o pe una dintre cele mai frumoase insule din Italia, acolo unde vedeta şi-a încărcat bateriile pentru următoarele luni care sunt, de asemenea, la fel de pline pentru ea pe plan profesional.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

simeon stalpnicul png
ramona
3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg