Ramona Gabor a dat Dubaiul pe cârnaţii de Bacău

Ultima actualizare:

    Formele  apetisante ale  Ramonei i-au  pus pe jar inima  iubitului ei arab
Formele apetisante ale Ramonei i-au pus pe jar inima iubitului ei arab

După şapte luni de stat prin Dubai, Ramona Gabor (23 de ani) a venit de Sărbători în Bacău. Manechinul şi-a revăzut mama, tatăl, sora mai mare şi unul dintre nepoţi. Tuturor le-a adus cadouri, de Crăciun! De Revelion, însă, nu este sigură ce va face şi va avea de ales între iubit şi părinţii ei! Astfel, fie va trece în 2013 din Dubai, unde are rezervare la o petrecere de 5 stele cu iubitul ei arab, fie din România.

În ajun de sărbători, mai precis la 21 decembrie, Ramona Gabor a aterizat în oraşul natal, Bacău, unde a sărbătorit alături de părinţii ei, Veronica şi Emil, dar şi de sora ei mai mare, Alina, şi de nepoţelul pe care-l alintă Keke.

Mai bogată cu câteva zeci de mii de euro pe care i-a strâns după aproape un an în care a avut prezentări de modă şi a obţinut contracte destul de importante în Emiratele Arabe, Ramona Gabor a făcut pe Moş Crăciun pentru toată familia.

La sfârşitul lunii august, Ramona a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în Istanbul, la braţul lui Omar, afaceristul arab de care s-a îndrăgostit în Dubai

simeon stalpnicul png

Fie că le-a dat cadouri în bani sau alte lucruri folositoare, frumoasa brunetă a băgat adânc mâna în buzunar, că doar o dată în an vine Moşul. În ziua de Crăciun a mers la biserică alături de părinţi, apoi a venit acasă şi a mâncat bucate specifice, pregătite chiar de mama sa: cârnaţi, sarmale, tobă sau cozonac şi nu s-a gândit deloc la siluetă.

A făcut excese, pentru că în Dubai nu consumă deloc carne de porc. După răsfăţul culinar din România, mâine Ramona ar trebui să se întoarcă la iubitul ei arab, Omar, un afacerist prosper din Emirate. Cei doi şi-au propus să petreacă noaptea dintre ani la un hotel de 5 stele din Dubai, fie Rixos, fie Fairmont. Totuşi, planurile manechinului este posibil să fie date peste cap.

Ramona s-a întors în ţară după şapte luni în care a stat în Dubai

simeon stalpnicul png

„Nu ştiu cum să mă împart: să stau aici cu ai mei, până după Anul Nou, ori să petrec cu iubitul meu. Sâmbătă o să mă decid ce voi face până la urmă. Sunt totuşi bucuroasă că am ajuns de cele mai importante sărbători din an acasă, pentru că în România se simte cel mai bine spiritul Crăciunului. În Dubai nu sunt tradiţiile acestea, nu există Moş Nicolae, dar am avut grijă să-l învăţ şi pe iubitul meu şi am petrecut şi acolo, chiar dacă afară sunt 40 de grade", a declarat Ramona, pentru Click! Dacă ar pleca în Dubai, Ramona ar avea un singur regret: „Nu am apucat să-mi văd nepoata, vorbesc despre Irina. I-am dat multe mesaje lui Irinel, dar nu mi-a răspuns la nici unul!", a mai spus manechinul.

Şi dacă iubitul ei, Omar, a aflat despre Moş Nicolae, cu prilejul acesta a avut grijă să-i aducă Ramonei şi un cadou preţios, o pereche de cercei cu diamante.

Irinel şi-a dus fetiţa la munte

Aşa cum a făcut şi anul trecut, Irinel Columbeanu (55 de ani) a plecat cu fetiţa lui, Irina (5 ani), la munte. Încă de-acum o săptămână, afaceristul şi micuţa, însoţiţi de bonă şi de fiica femeii, au poposit în Predeal, staţiune în care vor mai sta cel puţin până de Revelion. Micuţa Irina este îndrăgostită de zăpadă şi se simte în largul ei la munte. Această parte de vacanţă se cuvenea să fie petrecută cu mama ei, Monica Gabor (24 de ani).

Monica Gabor a lăsat-o pe Irinuca pentru iubitul chinez

În urmă cu o lună, avocatul Ionuţ Dojană anunţa că Monica Gabor face demersurile necesare pentru ca magistraţii să-i acorde custodia totală a fiicei sale.

Fosta „scorpie de la Izvorani" a venit în ţară la începutul lunii noiembrie, dar a plecat pe furiş înapoi în SUA, deşi ar fi trebuit ca primul weekend dinaintea Sărbătorilor de Crăciun să-l petreacă alături de fiică. Monica a ales să fie cu iubitul ei chinez, poreclit Mr. Pink, dar şi cu familia unor români stabiliţi în America.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net