Ramona Gabor crede că Irinel a furat-o pe Irina

12 martie 2011

Invitată la emisiunea "Poveştiri de noapte", aceasta a declarat:  "Mi-ar fi plăcut să petrecem Ziua Femeii şi cu Irinuca, n-am mai reuşit să o văd de multă vreme. Cred că Irinel ştie că aici ne doare cel mai mult, altfel nu înţeleg de ce are acest interes subit pentru fiica lui, ţinând cont că până acum nu a făcut absolut nimic. Monica este foarte tristă şi îi suntem alături, pentru că ştim ce înseamnă să fim o familie."

Deşi Ramona Gabor a fost reticentă şi a răspuns doar la întrebările care i-au convenit, întrebată care este motivul pentru care Monica nu a comunicat mai deloc cu presa despre divorţ, acesta a declarat că la un moment dat sora ei va veni cu declaraţii.

 "Noi credem că i s-a furat copilul, pentru că nimeni din partea familiei Columbeanu nu s-a ocupat de Irina.Nu mă aşteptăm să se preteze la astfel de mizerii pe care le face. Nu m-ar mira absolut nimic din partea lui. Acest domn Columbeanu s-a gândit să ne desfiinţeze pe fiecare în parte. Mă aştept la lucruri din ce în ce mai rele. Asta e doar începutul. Ştiu că într-un final Dumnezeu va ţine cu noi şi Irina va fi cu noi. Toate mizeriile se vor întoarce împotriva lui, că aşa e în viaţă", a mai spus Ramona pentru "Poveştiri de noapte".

CITIŢI ŞI:

Ramona Gabor a câştigat la păcănele 8 milioane în doar zece minute!

Sora lui Moni, Ramona Gabor sare la gâtul lui Columbeanu: «Irinel vrea să ne desfiinţeze pe toţi!» - VIDEO

Ramona Gabor visează la Hollywood: "Mi s-a spus că am talent", zice ea. Tu ce crezi?

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png