Ramona Gabor, în Istanbul: «Mi s-au înmuiat picioarele instantaneu. Am încercat să-mi revin din şoc» Află ce s-a întâmplat!

Ultima actualizare:

    Ramona Gabor (Foto: Facebook)
Ramona Gabor (Foto: Facebook)

Aflată în vacanţă în Turcia, Ramona Gabor a avut parte de un şoc de zile mari. În timp ce vizita obicetivele turistice din Istanbul, sora Monicăi Gabor a dat nas în nas cu presa din România.

A încercat să se eschiveze, dar jurnaliştii au fost vigilenţi şi nu au lăsat-o să scape aşa uşor. Întreaga păţanie a fost povestită cu lux de amănunte de vedetă pe reţelele de socializare.

"Intamplarea zilei: Astăzi mă plimbam liniștita prin Istanbul. Ca orice turist am început prin a descoperi orașul vechi având un ghid cu mine care m-a ajutat sa înțeleg mai mult si mai bine istoria obiectivelor pe care le-am vizitat. Toate bune si frumoase pana m-am oprit sa îmi cumpăr un porumb fiert, ca doar sunt si eu românca si stand mai mult prin afara țării mi-au sclipit ochii cand am văzut ceva care mi-a adus aminte de tara mea. In secunda doi a apărut ceva care mi-a adus aminte complet de România; mi s-au inmuiat picioarele instantaneu cand o echipa de la Kanal D a început sa îmi pună întrebări. Am încercat sa îmi revin din soc si mi-am continuat drumul spre următorul obiectiv turistic. Deodată, aud pe cineva ca mă striga pe nume. Nu era un jurnalist, nu erau doi , erau aproximativ zece jurnaliști de la toate ziarele si televiziunile din România!!!Cum e posibil? Îmi explica si mie cineva?", a scris Ramona Gabor pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net