Ramona Gabor: «Monica poate să semneze un contract de sute de mii de dolari în SUA»

Invitată la emisiunea «Un show păcătos», Ramona a încercat să facă lumină în cel mai recent scandal dintre soţii Columbeanu.

«Monica a plecat în America pentru a munci. Ea are dreptul să o facă pentru că viza pe care o are îi permite. A fost necesar să facă acest pas deoarece vrea să-i ofere Irinei toate lucrurile de care are nevoie şi cu care a fost obișnuită.

Nu putem spune exact cifra contractului, dar valoarea lui se ridică la sute de mii de dolari, bani care i-ar permite să se ocupe de întreținerea ei și a fetiţei. Aici în România nu avea ce face deoarece toate porțile i-au fost închise de domnul Columbeanu», a spus ea.

Mezina familiei Gabor l-a contrazis, astfel, pe omul de afaceri, care afirmase că viza nu-i permite să lucreze, iar Monica ar fi mers în SUA în alte scopuri.

La rândul ei, după ce a refuzat foarte mult timp să dea orice fel de declaraţii, Moni a trimis o scrisoare, pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, în care explică motivele care au determinat-o să plece din ţară.

«Eu trebuie să continui să lucrez, am nevoie de bani ca să pot să am grijă de fetiţa mea şi de mine. Nu am altă posibilitate în acest moment. A trebuit să accept acest job, departe de ţară pentru că vreau să strâng banii necesari ca fetiţa mea să aibă o casă într-o zonă sigură, să aibă o viaţă normală...», a scris ea.

Mai citeşte şi:

Monica Columbeanu: «Irinel poate să mă omoare» VIDEORamona: "Relaţia Irinel-Irina nu a existat până în ianuarie anul acesta"

Ramona Gabor: «Irinel îi fură banii Monicăi. Cum poate să o crească cu 2000 de lei?»

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg