Ramona şi Gabi s-au combinat la mănăstire

Nici prin gând nu-i trecea Ramonei Gabor anul trecut, pe vremea aceasta, că va ajunge să se laude cu o relaţie serioasă, ce durează de mai bine de şase luni.

     Mai citeşte:         Ramona Gabor şi iubitul, probleme în Paradis?        «Ramona Gabor a fost într-o seară la iubitul lui Pistol!»        Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!         Ramona Gabor: «Nu mă mărit, nu vreau să fiu gospodină»        Ramona Gabor, şcolită  de Teo, în arta televiziunii        Ramona Gabor, topless la «Rătăciţi în Panama» VIDEO

Dar iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar sora Monicăi se simte împlinită datorită lui Gabi Bădălău, care a cucerit-o într-un cadru divin, la mănăstire: „Prima oară ne-am întâlnit ca prieteni şi am stabilit ca a doua zi să mergem la mănăstire. Eu voiam foarte mult lucrul acesta, coincidenţă sau nu, şi el la fel. Aşa că ne-am dus. Iar de acolo a început totul", a povestit Ramona, pentru revista „Star".

Cei doi vor petrece Revelionul la Ibiza, cu familia lui Gabi şi, de îndată ce se vor întoarce, Ramona se va pune cu burta pe carte, căci facultatea îi dă mari bătăi de cap: „Sper să reuşesc anul acesta să iau licenţa, pentru că am foarte multe examene, dar şi restanţe din anii trecuţi. Nu mi-au plăcut deloc cursurile Facultăţii de Marketing, iar anul viitor vreau să mă înscriu la Limbi Străine", a povestit vedeta, pentru Click!

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
anca turcasiu si loredana groza jpg
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg