Râpă a făcut lupte greco-romane!

image
Marica

Cornel Emilian Râpă, surpriza pe care le-a pregătit-o Răzvan Lucescu italienilor, s-a născut la 16 ianuarie 1990 la Galaţi şi a visat de mic să ajungă fotbalist, deşi tatăl său îl vedea mai degrabă luptător.

La opt ani, Cornel a început să practice luptele greco-romane, însă n-a rezistat mai mult de câteva luni pe saltele.

„Eram firav, fără forţă, aşa că mi-am dat seama că nu-s făcut pentru asta", a povestit ulterior fundaşul dreapta. La scurt timp după aceea, actualul jucător al liderului la zi al Ligii I a ajuns la fotbal, fiind crescut până la 14 ani de către Dunărea Galaţi.

Apoi s-a transferat la Oţelul, club care l-a propulsat ca titular la toate naţionalele de juniori, dar şi la selecţionata U 21 condusă de Emil Săndoi.

„Poate să calce pe urmele lui Cosmin Contra sau ale lui Dan Petrescu la echipa naţională", a exclamat tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, la auzul veştii că fundaşul a fost convocat de Răzvan Lucescu la prima reprezentativă.

Râpă este singur la părinţi şi provine dintr-o familie modestă, muncitorească, tatăl său fiind instalator, iar mama confecţioneră într-un atelier de croitorie.

În prezent, fundaşul este student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Galaţi, în anul II. Gălăţeanul a debutat în primul eşalon sub comanda lui Petre Grigoraş, la 23 noiembrie 2008, fiind integralist în deplasarea pierdută de Oţelul, scor 2-3, la FC Argeş.

Marica: «Mutu mă pune în valoare»

„Nu simt nicio presiune că n-am mai marcat la naţională, chiar dacă e datoria mea să o fac. M-aş mulţumi şi cu o pasă de gol", a declarat Marica.

simeon stalpnicul png
Marica

„Sper ca Adi Mutu să se întoarcă repede la lot. Mie îmi prieşte prezenţa lui şi e un jucător care mă poate pune în valoare. Oricum, nu se pune problema să renunţ la echipa naţională", a explicat atacantul lui Stuttgart.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg