Rapid, adio titlu!

APLAUZE. Pentru prima dată pe teren de când a revenit de la Porto, fundaşul Cristian Săpunaru a fost singurul jucător al Rapidului aplaudat de cei maximum 5.000 de spectatori veniţi la meci.

Aceştia i-au scandat îndelung numele înainte de startul jocului de pe Giuleşti.

SPECTATOR. Antrenorul Rapidului, Nae Manea, a privit meciul cu Universitatea de la tribuna oficială.

Acesta a refuzat să mai stea pe banca tehnică, fiind în continuare în război cu patronul George Copos, care ieri şi-a sărbătorit ziua de naştere. "Secundul" Ciprian Panait i-a ţinut locul.

Citeşte aici, minut cu minut, cum s-a desfăşurat partida!

Florin Costea: "Eram convins că nu vom pierde! Le mulţumesc colegilor!"

PAZĂ. Adrian Mititelu n-a venit singur în Giuleşti. Patronul Universităţii Craiova a fost însoţit şi bine păzit de cinci bodyguarzi, care nu l-au scăpat din ochi niciun moment.

La oficială, lângă finanţatorul echipei din Bănie a luat loc şi Costin Mărculescu, vestit pentru dragostea sa pentru formaţia olteană.

SUSŢINERE. "Juveţii" au intrat pe teren cu un banner imens, adresat lui Fl. Costea, operat la genunchi. "Alături de Florin Costea.

Suferinţa în doi este pe jumătate", i-au transmis jucătorii. Antrenorul Wotte şi Prepeliţă l-au vizitat pe Costea la spital, ieri, înaintea jocului.

EXCLUDERE. Fotografiile în care Vladimir Bozovic îi dădea bere fiului său de un an, publicate de Click!, i-au determinat pe oficialii rapidişti să ia măsuri drastice.

Giuleştenii l-au exclus pe fundaş din lotul pentru meciul cu Universitatea, iar acesta s-a recreat, alături de Ivelja, la partida de handbal dintre Steaua şi HC Kolubara (scor 31-26).

SCANDAL. Cei doi antrenori au fost la un pas să se ia la bătaie, în urma unui simplu fault comis de un fotbalist oltean asupra lui Lazăr.

Panait a vociferat la adresa arbitrului, iar Wotte a intervenit dur, apropiindu-se nervos de rapidist.

Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
traian basescu 0 jpeg
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Olaf Scholz FOTO EPA EFE jpg
Percheziţii domiciliare într-o amplă operaţiune cu 27 de suspecţi şi 100 victime nemţi la Vâlcea - fraude informatice Foto DIICOT
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina