Rapid îl aduce pe Taborda de la Poli

Ultima actualizare:

Este limpede că Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică vor linişte la echipă înainte de începerea campionatului. Şi cum, cele mai mari conflicte în vestiar sau prin paginile ziarelor au apărut după venirea lui Dani Coman, conducerea alb-vişiniilor vrea să pună capăt acestui scandal.

"Vamă" şi Şumi au făcut deja primul pas şi au purtat discuţii cu impresarul lui Pedro Taborda, rezerva lui Pantilimon la Poli Timişoara.

"Da, mi-a spus impresarul meu că sunt dorit la Rapid, dar nu pot să spun mai multe. Vom vedea ce se va întâmpla când voi ajunge în România, pe 10 ianuarie. Eu mai am contract cu Poli până în vară", ne-a spus portughezul de 32 de ani.

În ultimii doi ani, acesta a fost mai mult rezerva lui Pantilimon, însă când i s-a dat şansa şi-a făcut datoria. Aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Voinţa Sibiu din optimile Cupei României, când a apărat două penalty-uri, iar echipa sa a obţinut calificarea în sferturile competiţiei.

Odată cu aducerea lui Taborda, giuleştenii iau în calcul şi despărţirea de Coman sau Bornescu. Nu este exclusă nici varianta ca Rapidul să renunţe la amândoi şi să se bazeze doar pe Taborda şi Straton în retur. Ultimul, a fost neînvins în ultimele zece etape la echipa a doua a clubului.

Cine este Taborda

Goalkeeperul de 32 de ani a jucat la FC Porto, Vizela, Ermesinde, Freamunde, Naval, iar din 2008 evoluează la Poli Timişoara. Aducerea sa în Grant va creşte numărul jucătorilor vorbitori de limba portugheză în vestiar, ceea ce este pe placul lui Şumi-gol.

Pleacă Lazăr, vine Pancu?

Marius Şumudică a declarat, ieri seară, că mijlocaşul echipei sale, Costin Lazăr şi-ar dori un transfer în străinătate, de aceea ezită să semneze prelungirea contractului scadent în vară.

Căpitanul giuleştenilor, care ar putea ajunge la o echipă din Emiratele Arabe i-ar putea ceda banderola lui Daniel Pancu, fotbalist dorit atât de Dinu Gheorghe, cât şi de Şumudică. Pancone e şi el de acord cu o revenire în Giuleşti, dar aşteaptă acceptul lui Adrian Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net