«Raţ e cel mai sexy de la Şahtior!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu doar femeile din România fac furori în rândul străinilor. Este şi cazul bărbaţilor, iar Răzvan Raţ este un exemplu elocvent. Fotbalistul de la Şahtior Doneţk a frânt inimile tinerelor din Ucraina, cinci dintre cele mai înfocate fane ale sale botezându-şi trupa de comedie cu numele fundaşului originar din Slatina.

Răzvan Raţ este la mare căutare în rândul femeilor. Ucrainiencele i-au pus gând rău internaţionalului român, desemnat cel mai sexy fotbalist din lotul Şahtiorului.

Mai mult decât atât, cinci domnişoare din Doneţk îl plac atât pe fundaşul formaţiei lui Mircea Lucescu, încât s-au gândit să-şi numească trupa de comedie chiar Răzvan Raţ.

De la stânga la dreapta: Matiuşenko Olga, Korotici Lilia, Kalabina Marina, Uşakova Alina, Şabalina Aleksandra

simeon stalpnicul png

"Am avut de ales între mai multe variante, însă Răzvan Raţ ni s-a părut cea mai atractivă. El este fotbalistul nostru preferat, plus de asta este cel mai frumos, sexy şi talentat bărbat", a povestit în exclusivitate pentru Click! Alina Uşakova, liderul trupei.

Studente la Universitatea din Doneţk, specialitatea Finanţe, Olga Matiuşenko, Aleksandra Şabalina, Lilia Korotici, Marina Kalabina şi Alina Uşokova se declară cele mai mari fane ale Şahtiorului.

"Nu ratăm niciun meci de pe teren propriu al echipei noastre. Ne place foarte mult şi de Mircea Lucescu, un adevărat domn", a precizat Alina.

Fetele au avut deja prima apariţie în public la 9 martie, iar la următorul spectacol îşi doresc să-l aibă invitat pe Raţ.

"Am discutat deja cu Răzvan şi l-am rugat să vină la următorul show, programat în această lună. Ne-a promis că dacă nu va avea meci în ceea zi sau nu va fi în cantonament, se va afla în sală", afirmă Alina.

Mai citeşte:

Răzvan Raţ, fotbalistul anului la Gala "Fantasticii Fanatik"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net