Război în «politică»! Roxana Marinescu o face praf pe Denisa Biţă!


    Roxana Marinescu
Roxana Marinescu

O blondă şi o brunetă fac legea în «politică»! Fotomodelul Roxana Marinescu (Partidul Brunetelor) e în discuţii aprinse cu Denisa Biţă (Partidul Blondelor). Dacă e vorba de invidie sau pur şi simplu se ceartă pentru nimicuri, numai ele ştiu! Cert e că fetele sunt chitite să lupte pentru ideile lor!

Cu toate că sunt colege de scenă, cele două fotomodele nu sunt în cele mai bune relaţii şi se ameninţă una pe cealaltă.

După ce Denisa Biţă a declarat pentru o publicaţie mondenă că nu va răspunde de faptele sale dacă Roxana Marinescu se va mai contraria cu ea, bruneta nu a putut sta deoparte şi a făcut-o cu ou şi oţet.

"Deci ca urmare a celor spuse de Denisa Biţă, preşedinta Partidului Blondelor, care tind să cred că are ceva cu mine, deoarece la repetitiile din timpul show-ului de actorie în care eu sunt personaj principal imi spunea ca ma cred desteaptă, că sunt fiţoasă, că m-am lansat în sanii goi, că numai raspunde de reactiile ei daca voi riposta.

Uite că ripostez şi îi spun aşa "nu pot decât să o ""felicit ""pentru ideea 100%  imitaţie. Să nu uite că ea este brunetă la rădăcină, ar trebui să adopte activităşi care nu necesită prea multa gândire. De exemplu să îşi vădă de prezentări, shopping, saloane şi ceva care să nu ii afecteze neuronii care oricum sunt în numar mic.

Să nu uite că şi ea a pozat topless, dar în cazul ei rezultatele nu prea s-au vazut şi oricum ea joaca în piesa "micuta portugheza"" a carei personaj principal sunt chiar eu. Cât despre partid, propun să fie mai originală", a declarat pentru Click!, Roxana Marinescu.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
GYORPLUSZ jpg
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg