Război în toată regula între Bijou şi Lora! «Piesa Lorei seamănă cu un cântec al Fetei Morgana»

Ultima actualizare:

    Lora
Lora

După ce Lora a apărut la un eveniment într-o ţinută provocatoare, foarte sexy şi decoltată, care insinua că blondina n-ar purta chiloţi, Bijou, cea care s-a promovat drept "fata fără chiloţei", s-a autosesizat.

Nu pot să nu remarc faptul că azi, la «Acces direct», a fost un material despre Lora, cum că ar fi apărut fără chiloţei... Răspunsul ei - «A fost o iluzie optică» - nu vi se pare cunoscut?", a scris Bijou pe Facebook.

Ulterior, bruneta a dezvoltat pentru Click:

"Înţeleg să mă imite ca vestimentaţie, însă îmi foloseşte şi declaraţia din 2 martie legată de iluzia optică. Mă aştept să mi-l fure şi pe motanul meu, Mijou, şi să-şi facă poze cu el, aşa cum am făcut eu recent. Am un singur mesaj pentru ea: «Fii originală!»".

Lora s-a apărat la aceste atacuri ale lui Bijou cu argumentul că nu bruneta a inventat expresia "Este o iluzie optică", adică explicaţia blondinei la ţinuta ei.

"S-a legat de un nume cunoscut ca să devină şi ea vedetă. N-am auzit de această Bijou", a spus Lora la Kanal D.

Bijou la Neatza
Bijou la Neatza

Miercuri, Bijou a revenit cu o acuzaţie de plagiat la adresa Lorei, fără să dezvăluie la care piesă din repertoriul Lorei se referă.

"Eu ţin mintea că această melodie a Lorei o cânta, când eram eu mică, Fata Morgana. Numai că a schimbat versurile. Nu ştiu ce vârstă are Lora. Poate că ea este Fata Morgana", a spus Bijou.

Citiţi şi: Cântăreaţa fără chiloţei acuză: «Lora mă copiază»

Lora, aproape dezbrăcată la un eveniment caritabil

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg