Răzvan Ciobanu şi Naomi sunt la cuţite! Vezi de ce

Ultima actualizare:

    Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu

Castigatoarea de la Eurovision, Conchita Wurst, a facut sa incinga multe spirite printre care si pe Razvan Ciobanu si Naomi

Designerul a postat un mesaj contravoersat pe pagina lui de Facebook, ceea ce l-a deranjat pe Naomi. Aceasta a spus ca are mai multe calitati si atuuri dar si vocea, asa a spus Naomi. Razvan Ciobanu si Liliana Levinta au venit in emisiunea Wowbiz de la Kanal D sa vorbeasca despre concurenta cu barba de la Eurovision. "E barbat cu peruca si rochie", a spus Ciobanu despre Conchita. "Dupa semifinala am spus ca piesa Austriei va castiga, nu ca m as pricepe la muzica si ca mi a placut. Nu mi a placut si nu mi ar fi placut nici Naomi. Mi-a placut ce am auzit. E un produs bun de marketing. Nu stiu ce a avut in plus fata de Naomi. Conchita a avut o dantura buna si o rochie frumoasa. In Austria este o moda a travestitilor cu barba", a spus Razvan Ciobanu.

Naomi
Naomi

Naomi a intrat in direct in timpul emisiunii si a spus ca "Invitatii dumeavoastra din acest moment nu au legatura cu muzica. Acest domn, Razvan Ciobanu, il ajuta si numele sa fie un cioban. El trebuie sa stabileasca problemele cu drogurile, daca e croitor sau creator de moda. Am spus in platou ca va castiga Conchita. Razvan Ciobanu nu esti sanatos la cap, eu sunt transsexual tu esti homosexual, nu te pricepi la muzica. Sa nu ma compare cu Dacia 1300... Sa nu se mai lege de numele meu. Eu am sani, pometi, nu ma duceam sa fac tara de ras la Eurovision. Sunt suparata, nu mai bateti campii. A fost o relansare a Eurovisionului. Sambata seara am avut parte de primul meu lesin din viata mea", a spus Naomi nervoasa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net