Răzvan şi-a dus soţia la Istanbul!

simeon stalpnicul png

Supărat şi cu nervii la pământ după cele două remize din startul campaniei de calificare la Campionatul European din 2012, selecţionerul Răzvan Lucescu a decis să plece câteva zile din ţară pentru a-şi pune ordine în gânduri. Antrenorul şi-a luat soţia şi s-a „refugiat" la Istanbul.

Criticile, atacurile şi jignirile l-au răpus pe Răvan Lucescu. După aproape o săptămână de nervi, griji şi probleme, selecţionerul României a simţit că nu mai poate duce şi a căutat să „evadeze" câteva zile.

„Răzvan avea nevoie să-şi pună ordine în gânduri. Era cu nervii la pământ", a povestit un apropiat antrenorului „tricolorilor".

Imediat după jocul din Belarus, Lucescu jr. şi-a făcut bagajele şi a plecat, nu alături de jucători spre România, ci separat, cu destinaţia Turcia. La Istanbul şi-a întâlnit soţia, care a „zburat" ieri dimineaţă, chiar de ziua sa, pentru a-i fi alături lui Răzvan şi a încerca să-l facă să uite măcar pentru o perioada de nebunia creată după egalurile naţionalei cu Albania şi Balarus.

„Luceştii" intenţionează să revină în ţară duminică. Nu doar soţia Ana Maria este alături de Răzvan în aceste clipe. Selecţionerul a primit un vot „pro" şi de la şeful Federaţiei Române de Fotbal.

Pentru a-i arăta că are încredere în munca pe care antrenorul o depune şi în faptul că-i va duce pe „tricolori" la turneul final din 2012, Mircea Sandu vrea să-i propună tehnicianului prelungirea contractului scadent în 2012.

„Dacă batem în Franţa, lucrurile vor reveni pe făgaşul normal. Ma gândesc să-i prelungesc contractul până în 2014", a fost afirmaţia suprinzătoare pentru unii a "Naşului".

 Gabi Torje nu s-a accidentat. Unul din cei mai buni oameni ai primei reprize din Belarus, Torje, a fost înlocuit la pauză de Răzvan Lucescu cu Cociş, care a fost aproape inexistent în meciul cu ex-sovieticii. Deşi toată lumea a crezut că Torje s-a accidentat, mijlocaşul a dezvăluit că decizia a fost una tactică.

 Ioan Becali: "După meciul cu Franţa va fi tragedie". Impresarul l-a criticat din nou în termeni duri pe selecţioner. "Nu văd niciun orizont pentru echipa naţioanală. După meciul cu Franţa va fi tragedie, vom veni cu genunchii storşi, cu poalele în cap... şi vom rămâne cu două puncte. ".

Citeşte:Bölöni şi Hagi sunt gata să-l lase şomer pe Răzvan

Sorin Cârţu: "Răzvan nu este potrivit ca selecţioner"Lucescu schimbă jumătate de echipă

Cârţu: "Răzvan Lucescu nu merită să fie selecţionerul României!"

Rădoi: ”Suntem alături de Răzvan. Nu vrem să plece!”

 Îi naturalizăm pe Moraes şi Eric? Jean Pădureanu este de părere că ar fi bine ca noi să-l naturalizăm pe Junior Moraes de la Bistriţa. Chiar şi Eric de la Mediaş ar fi o soluţie pentru a îmbrăca tricoul cu numărul zece. Antrenorul ardelenilor, Cristi Pustai chiar l-a propus la naţională.

Dragomir: "Cu Mutu şi Apostol ne calificăm la Euro". Preşedintele LPF are încredere în continuare în Lucescu junior.

"Fac pariu că echipa României se califică la EURO 2012 cu Răzvan Lucescu antrenor. Cu 2-3 plombe, aducerea lui Mutu obligatoriu. Îi mai recomand pe Apostol şi pe Sînmărtean".

Florescu: «Renunţ la numărul zece»

Mijlocaşul George Florescu a mărturisit pentru Click!: „Dacă aş fi jucat cu 17 sau 24 nu mă mai făcea nimeni cel mai prost om de la naţională. Lumea se aşteaptă ca jucătorul care are numărul 10 să facă minuni... Aş vrea să renunţ la acest număr, să iau altul, pentru că pentru mine contează doar prezenţa la naţională, nu numărul cu care joc".

simeon stalpnicul png

Pro Răzvan

«Răzvan Lucescu are toată susţinerea noastră. Trebuie să recuperăm punctele pierdute cu Albania şi Belarus în meciul cu Franţa» Ionuţ Lupescu, director general al FRF

«Naţionala a jucat chiar foarte bine. Suntem încă în cărţi şi dacă cineva încearcă să-l dea afară pe Răzvan voi face mare tărăboi. Să-l lăsăm să-şi ducă mandatul până la capăt» Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

«Răzvan e susţinut de noi, ţelul nostru e comun, ne bazăm unii pe alţii. Şansele de calificare au scăzut, dar nu se pune problema să nu mai venim la echipa naţională. Moralul e puţin scăzut după aceste rezultate »Ciprian Marica, atacant

Contra Răzvan

«Selecţia e complet greşită. Atât poate Răzvan Lucescu. Dar, când joci cu Florescu numărul zece, nici moaşele nu ţin cu tine. Până nu revine Mutu nu avem nici o şansă.»Ioan Becali, fost impresar

«Am fost printre susţinătorii lui Răzvan, acum nu mai sunt, pentru ca n-am ce să susţin...Două puncte din două meciuri. El nu mai poate face faţă şi, dacă vrem să ne calificăm, trebuie să vină alt antrenor.»Gigi Becali, finanţator Steaua

«Răzvan trebuie să fie bărbat şi să îşi asume responsabilitatea rezultatelor, nu să găsească vinovaţi la fiecare meci. Nu ştiu ce se poate schimba ca să putem spera într-un rezultat bun în Franţa.»Victor Becali, impresar

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub alexandru arsinel png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan