Răzvan Spiridon revine la TV ca să caute dive

Nu l-am mai văzut pe sticlă din 2007 şi în timp ce toată lumea se aştepta ca Răzvan să revină la dragostea de-o viaţă, sportul, prezentatorul s-a reprofilat pe monden.

Nu mai văd asta ca şi o meserie în sine, ci ca şi un hobby pur. Nu am ales eu proiectul, ci proiectul m-a “găsit” pe mine. Am ales să mă implic datorită echipei de producţie coordonată de Ioana Moldovan. Sunt foşti colegi de-ai mei, iar entuziasmul şi profesionalismul lor m-au convins încă din primele secunde că am de-a face cu un proiect serios”, a declarat Răzvan pentru TV Mania.

El va fi gazda show-ului ”Next Diva” de la Euforia TV, în care 15 fete vor încerca să obţine premiul cel maire: un post de prezentatoare la Euforia. Concurentele vor trece prin probe de dicţie, cantop, dans, postură, cultură generală şi improvizaţie.

În timpul săptămânii, concurentele vor participa la pregătiri cu specialişti în diferite domenii, iar reportajele vor fi de tip reality-show. În galele săptămânale, prezentate de mine, cele 15 candidate se vor confrunta pe scenă, în faţa publicului”, a completat Răzvan,

Răzvan este redactor şef la Men's Health şi este căsătorit cu Andreea Liptak, cu care are două fetiţe.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg