Reacţia Rocsanei Marcu la acuzaţiile de prostituţie: «Sunteţi pregătit să luaţi şuturi în fund pentru măgăriile pe care le-aţi zis?»

Rocsana a fost invitată în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde l-a înfruntat pe acuzatorul său.

"Sunteţi pregătit să luaţi şuturi în fund pentru măgăriile pe care le-aţi zis? Cum vă permiteţi să daţi într-o mamă singură, cu doi copii? Dacă aş fi lucrat în America, nu aş fi ascuns acest lucru. Ar fi fost o mândrie pentru mine pentru că aş fi lucrat. Sunt o persoană educată, am mastere. Eu câştigam foarte bine în 2007 în România. Nu mi-aş fi permis să plec. Îmi permit să vă fac un domn, chiar dacă trăiţi cu oile", a replicat Rocsana Marcu.

"Nu mi se pare normal ca un om de pe stradă să vină şi să facă afirmaţii şi să plece aşa... De ce aţi venit aici? Să vă vindeţi cartea? Acum două săptămâni mi-aţi dat un mesaj să ne vedem. Eu nu dau bani. În 2007, de la început până la sfârşit am muncit zi de zi, câte 12 ore pe zi", a mai spus vedeta.

"Am găsit pe internet că vinzi un Cadillac pe nişte ori. Am găsit anunţ şi că sunteţi producător de filme porno. Ştiţi ce o să fac cu banii pe care o să-i iau de la dumneavoastră? O să fac lucruri bune. O să vă dau în judecată", a adăugat Rocsana.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
1 somn jpg jpeg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg