Recomandările Click! pentru zilele de 21,22,23 octombrie

20 octombrie 2009

MIERCURI

Naţional TV, ora 20.15 - Larry, cablistu'

Larry (Larry The Cable Guy), inspector OPC, este fericit cu obişnuitele restaurante de mâna a doua. El este concediat după ce se amestecă în treburile afaceriştilor din oraşul lui.

Hallmark, ora 00.00 - Regina fecioară

De la prinţesa adolescentă la regina desăvârşită, Anne-Marie Duff joacă rolul reginei Elizabeth I în această adaptare despre domnia care a transformat Anglia într-o mare putere a lumii. Drama explorează zilele petrecute de ea închisă în Turnul Londrei de sora ei vitregă, Regina Mary.

TCM, ora 23.30 - Pisica de pe acoperişul fierbinte

Brick (Paul Newman) e nefericit în mariajul cu Maggie (Liz Taylor). Speranţa că va rămâne cu averea tatălui e singurului lucru care îl mulţumeşte.

JOI

HBO, ora 22.00 - Bodyguard: Un nou început

Leung (Vincent Sze) este garda de corp a unuia dintre capii triadei mafiote din Hong Kong. El primeşte delicata misiune de a proteja o tânără britanică.

MGM, ora 23.45 - Omul din La Mancha

O bandă de hoţi pune la cale jefuirea poetului Cervantes. El speră să salveze manuscrisul cu povestea cavalerului Don Quijote, cel pentru care iubirea faţă de Dulcineea (Sophia Loren) e supremă.

TVR 2, ora 23.10 - Impostorul

Omul de ştiinţă Spencer Oldham (Gary Sinise) se trezeşte bine dispus, după o noapte romantică petrecută cu soţia. Mai târziu în acea seară, savantul se trezeşte legat de un scaun şi acuzat că ar fi un impostor extraterestru...

VINERI

HBO, ora 23.50 - Lichidaţi-l

Domnul. Smith (Clive Owen) se trezeşte în situaţia de a proteja un bebeluş. La scurt timp după ce Smith asistă la naşterea micuţului, el descoperă că acesta este ţinta unei forţe malefice. El se asociază cu o prostituată, pe nume DQ (Monica Bellucci), împreună cu care încearcă să dezlege misterul...

Cinemax, ora 22.55 - Copiii tatălui

Anul 2027. Sunt aproape 19 ani de la ultima naştere a unui copil. Pentru Theo (Clive Owen), toate acestea sunt prea puţin importante. El se trezeşte aruncat într-un camion şi obligat să ajute o femeie însărcinată...

TCM, ora 22.00 - O lume perfectă

Butch Haynes (Kevin Costner) este un evadat care ia ostatic un băieţel de 9 ani. Butch devine tot mai interesat de băiat, care nu are tată şi e crescut de o mamă habotnică, iar între cei doi ia naştere o afecţiune care devine tot mai profundă.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png