Record pentru Barcelona! A câştigat şi CM al Cluburilor!

Din „11-le" de bază al echipei conduse de Josep Guardiola nu a lipsit decât Iniesta, accidentat, înlocuit de Henry, semn că Guardiola a tratat cu maximă seriozitate acest meci. Cu toate astea, jucătorii „blaugrana" au fost lipsiţi de idei timp de 45 de minute în faţa unei echipe condusă imperial de veteranul Veron. Posesia nu a însemnat decât dominare teritorială pentru catalani iar Messi parcă a jucat pentru naţională, adică slab.

Previzibil, Estudiantes a deschis scorul prin Boselli (37), deşi Barcelona reclamase un penalty la Xavi cinci minute mai devreme. Repriza secundă a însemnat şi revenirea în joc a Barcelonei, care şi-a amintit că are în faţă ocazia unui record incredibil: şase trofee într-un singur an. Obiectiv aproape ratat dacă Pedro (88), singurul fotbalist care a marcat într-un an în şase competiţii diferite, nu ar fi trimis meciul în prelungiri.

Messi a tras linie în repriza a doua prelungilor (110) printr-o reuşită cu pieptul iar Barca îşi trece în palmares singurul trofeu care îi lipsea: Campionatul Mondial al Cluburilor. Acesta se adaugă titlului de campioană, Cupei şi Supercupei în Spania, Ligii Campionilor Europeni şi Supercupei Europei.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia