Regizorul Alex Ceauşu a fost prins de poliţie în timp ce transporta 5 tone de iarbă!

Ultima actualizare:

    Paula şi regizorul Alex Ceauşu
Paula şi regizorul Alex Ceauşu

Şi vedetele au probleme, iar regizorul videoclipului "Miracle", al soliştilor Paulei Seling şi Ovi, a păţit-o chiar de curând

Cum din activitatea sa profesionala nu puteau lipsi si incidentele, iata ca Alex Ceausu a cam patit-o de aceasta data. Regizorul a avut de-a face cu Politia Capitalei, tocmai ce incerca sa-si asigure recuzita pentru un nou material video. Acesta a fost oprit de oamenii legii, in timp ce transporta un tir plin de iarba, la intrare in Bucuresti. Politistii au facut controlul de rutina, unde au gasit 5 tone de gazon, folosit pentru a asigura cadrele videoclipului piesei "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovi, pentru Eurovision 2014.

Cum totul a fost in regula, Ceausu si-a continuat linistit traseul spre studiourile unde aveau sa aiba loc filmarile propriu-zise. Acesta se amuza si declara pe seama celor intamplate: "Pentru cadrele clipului reprezentativ pentru Romania, la Eurovisionul din acest an, a trebuit sa folosesc multa iarba. Mai precis, 5 tone, pe care le-am transportat cu un tir, tocmai din afara Bucurestiului. Bineinteles ca politia m-a oprit, pentru a face controlul de rutina, fiind destul de suspect pentru ei. M-au luat la intrebari cu privire la ceea ce transport, le-am raspuns amuzat ca iarba, au controlat, dar i-am lasat dezamagiti, pentru ca aveam toate actele in regula, si era vorba doar de putin mai mult gazon decat in mod obisnuit. Cand realizez un clip de o asemenea anvergura, trebuie sa-mi toate masurile de precautie, iar productia sa iasa impecabila, asigurandu-ma de toata recuzita necesara.", a declarat regizorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net