Regulament de participare «Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine»

Ultima actualizare:

1.1. S.C. ADEVĂRUL HOLDING S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str Fabrica de Glucoză, Nr. 21, sector 2, Reg. Com: J40 / 14119 / 2006, C.U.I. RO 18990288, cont bancar IBAN: RO96 RNCB 0070014830310016 deschis la Banca Comerciala Romana, sucursala Pipera, reprezentata  prin Dl.  Aurelian Amuraritei, in calitate de Director WEB Division, înregistrată  ca operator în evidenţele autorităţii naţionale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub numărul  6363, conform procurii autentificate sub nr. 1949/30.04.2010 de BNPA Dănăcică Mihaela Daniela şi Marinca Alexandra - Magdalena, cu sediul în Bucureşti, sector 1, prin notar public Marinca Alexandra – Magdalena, organizează pe site-ul www.click.ro concursul „Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine”

1.2. Concursul „Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine ” se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit în cele ce urmează “Regulamentul”). Termenii şi condiţiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participanţii la concurs.

1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoştinţa publicului acest fapt.

Art.2.  DURATA CONCURSULUI

 Concursul „Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine” se desfăşoară în perioada 24 - 28 aprilie 2012.

Art 3. PREMIILE OFERITE

3.1. În cadrul concursului „Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine” vor fi oferite 15 premii.  (Fiecare premiu consta intr-o invitatie pentru doua persoane la concertul artistului DJ Antoine sustinut la Princess Summer Club Castel din Mamaia, în noaptea de 29 spre 30 aprilie, de la ora 2.00, în Princess Summer Club Castel din Mamaia)

3.2 Valoarea premiilor este de 1.200lei (TVA inclus).

Art. 4. MECANISMUL CONCURSULUI

4.1. Concursul se va desfăşura pe site-ul www.click.ro în perioada 24 - 28 aprilie 2012.

4.2. Pentru a participa la concurs cititorul trebuie  să trimită  raspunsul corect la intrebarea ce va fi postata pe site-ul www.click.ro  pe adresa de mail concursclick@adevarulholding.ro.

4.3. E-mail-urile  cu raspunsul corect vor participa la tragerea la sorti doar in ziua trimiterii răspunsului, zilnic urmand sa fie selectati trei câştigători.

4.4. Fiecare concurent are dreptul sa participe la toate cele cinci trageri la sorti, dar poate castiga un singur premiu.

4.5. Numele câştigătorilor  se vor publica in ziua urmatoare pe site-ul www.click.ro

4.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, în caz de necesitate data tragerii la sorţi, cu notificare prealabilă, păstrând numărul şi valoarea maximă a premiilor anunţate iniţial.

4.7. După extragerea, în mod aleatoriu, a numelor participanţilor şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare vor fi anunţate numele câştigătorilor.

4.8. Data  limită de revendicare a premiilor este 29 aprilie 2012, pana la orele 2:00 dimineața.

4.9. Prin inscrierea in concurs participantii la concurs îşi dau consimţământul pentru înregistrarea numărului de telefon în baza de date a concursului si va putea fi folosita de către Adevărul Holding, în activităţile de marketing ale acestuia.

Art 5. ACORDAREA PREMIILOR

5.1. Pentru a intra în posesia premiului câştigătorul trebuie să se prezinte la intarea la concert cu actul de identitate; pe baza listei de castigatori trmisa organizatorilor de catre Click.ro, vor putea benficia de acces gratuit la concert.

5.2. SC Adevărul Holding SRL nu-şi asumă răspunderea pentru orice reclamaţie privind calitatea premiului, reclamaţiile fiind îndreptate către furnizorul premiilor.

5.3. Neprezentarea unui document de identitate va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

5.4. În cazul în care, în noaptea dintre 29 aprilie 2012 - 30 aprilie 2012,  câştigătorul publicat pe site nu se prezinta la intarea la concert în Princess Summer Club Castel din Mamaia, în intervalul 23.00 - 02.00, acesta va pierde premiul, premiul astfel neacordat nefăcând obiectul unei noi trageri la sorţi.

Art.6. REGULAMENTUL CONCURSULUI

6.1. Regulamentul de participare/desfăşurare a concursului se află publicat în formă redusă, pe site-ul www.click.ro, şi în întregime la sediul organizatorului.

Art. 7. VALOAREA PREMIILOR / TAXE SI IMPOZITE

 7.1. Valoarea premiilor este brută.

7.2. Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 571 din 2003 actualizată. Impozitul pentru premiile în produse ce depăşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de către Organizator. Impozitul pentru premiile în bani ce depăşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de către Câştigător, acesta fiind reţinut câştigătorului din suma câştigată. Nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii în bani şi/sau în natură, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu. Orice alte obligaţii de natură fiscala sau de alta natură în legatură cu aceste venituri sunt în sarcina exclusiva a câştigătorilor.

7.3.Organizatorul se obliga să nu acorde contravaloarea în alte obiecte sau în bani a premiilor oferite la acest concurs, acordând exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar câştigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

  ART. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 8.1. Prin participarea la concursul „Click.ro si Princess Club va ofera invitatii la concertul DJ Antoine” participanţii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestuia.

8.2. Organizatorul se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi sau în străinătate, cu exceptia persoanelor implicate în organizarea loteriei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, număr de telefon, email.

8.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anunţa public numele participanţilor câştigători şi premiile câştigate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

8.5. Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

8.6. De asemenea, organizatorul informeaza participanţii că beneficiază de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scrisă adresată către  ADEVĂRUL HOLDING SRL.

8.7. În contextul celor mai sus menţionate, drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal sunt:

8.7.1    Dreptul de acces la date8.7.1.1.    Orice persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. 8.7.1.2.    Operatorul este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel putin urmatoarele:a.    informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;b.    comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;c.    informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;d.    informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;e.    informaţii asupra posibilitătii de a consulta registrul de evidentă a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a inainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.8.7.1.3.    Persoana vizată poate solicita de la operator informatiile de mai Sus printr-o cerere intocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumita adresă, care poate fi şi de postă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.8.7.1.4.    Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

8.7.2.    Dreptul de intervenţie asupra datelor8.7.2.1.    Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:a.    dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;b.    dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;c.    notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricarei operaţiuni efectuate conform lit. a. sau b., dacă aceasta notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproportionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.8.7.2.2.    Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumita adresă, care poate fi şi de postă electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.8.7.2.3.    Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

8.7.3.    Dreptul de opoziţie8.7.3.1.    Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvaluite unor terţi într-un asemenea scop.8.7.3.2.    În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumita adresă, care poate fi si de posta electronică, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.8.7.3.3.    Operatorul este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

8.7.4.    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale8.7.4.1. Orice persoană are dreptul de a cere si de a obţine: a. retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalitaţii sale, precum competent profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;b. reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod semnificativ,c. dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întruneşte condiţiile prevazute la lit. a).8.7.4.2. Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:a. decizia este luată în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului introdusă de persoana vizată să fi fost satisfacută sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apararea propriului interes legitim;b. decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

8.7.5.    Dreptul de a se adresa justiţiei8.7.5.1.    Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricaror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încalcate.8.7.5.2.    Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.8.7.5.3.    Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare in judecată este scutită de taxa de timbru.

8.7.6.    Dreptul de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere,  în situatia în care consideră că datele sale nu au fost prelucrate conform legii. 8.7.6.1.    Plângerea se poate face direct sau prin reprezentant. Plângerea către autoritatea de supraveghere nu poate fi înaintată dacă o cerere in justiţie, având acelaşi obiect şi aceleaşi părţi, a fost introdusă anterior.8.8.    De asemenea câştigătorii au opţiunea de a-şi exprima printr-un acord scris consimtământul expres şi neechivoc ca imaginea lor – numele, fotografia – să fie/sa nu fie facută publică şi să fie/să nu fie folosită de organizator în diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea concursului.8.9.    Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Dispoziţiile Legii 677/2001 înregistrată sub 6363 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.8.10.    Prin participarea la concurs, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Concurs.

Art. 9. DREPTUL LA PARTICIPARE – Participanţi minori şi persoane lipsite de capacitate juridică

 9.1. În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui sau legal, iar în cazul în care câstigatorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmarea unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui său legal.

9.2. Părintele sau tutorele va semna o declaraţie prin care Organizatorul este absolvit de orice răspundere,decurgând din acordarea premiului respectiv, precum şi de plata oricăror daune sau pretenţii de orice natură legate de premiul respectiv şi de participarea minorului la prezenta campanie.

9.3. Angajaţii trustului de presă Adevărul Holding, cei ai SC Media Promovalores SRL, ai East Europe Media Distribution, Adevărul Digital Media, Foto Adevărul, Adevărul Multimedia, Satiricon, Tipomedia, Adevărul Shop, Mediatim, Radio City FM, Westipo International, Standard Press Distribution,  Adevărul SA şi cei ai  soţul/soţia, rudele şi afinii de gradul I până la gradul IV inclusiv ale acestora, precum şi distribuitorii de presă autorizaţi nu pot participa la acest concurs.

9.4. Nu vor fi considerate ca participări valide:a. completarea datelor personale cu date parţiale ori cu date false sau eronate;b. în care completarea datelor personale (de identitate şi de contact) se face prin folosirea altor litere decât cele specifice alfabetului latin şi/sau a altor cifre decat cifre arabe şi/sau române;c. care conţin mesaje cu caracter obscen sau injurios;d. care conţin modificări ale datelor completatee. răspunsuri eronate sau care nu au legătura cu tema concursului.

Art. 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

 10.1. Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:a.    în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform legislaţiei în vigoare, b.    printr-o decizie a organizatorilor, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul  site-ului Click.roc.    în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea şidesfăşurarea concursului cucaracter promoţional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.11. LITIGII

 11.1. Eventualele reclamaţii legate de desfăşurarea concursului vor fi făcute pe adresa organizatorului: Bucureşti, str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti până la data de 30 aprilie 2012 sau la numărul de telefon 0372.130.241. Reclamaţiile ulterioare nu vor mai fi luate în considerare.

11.2. Eventualele litigii apărute între organizatori şi participanţii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente din România.

  Art. 12. ALTE PREVEDERI

12.1. Prin participarea la concurs, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru a cere alte detalii despre concurs  sunaţi la numărul de telefon 0372.130.241,  tarif normal.

12.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adiţional scris şi va fi anunţată pe site-ul www.click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net