Renovează cu bani puţini

Ultima actualizare:

Aplică tapet

Pe un singur perete al livingului sau pe peretele pe care ai patul, în dormitor, poţi aplica una-două fâşii de tapet cu imprimeu. Vei avea un accent dinamic de culoare care îţi va schimba total aspectul camerei.

«Abţibilduri» moderne

O altă idee de a-ţi împrospăta pereţii ţi-o sugerează chiar magazinele de decoraţiuni interioare: stickerele cu flori sau alte desene. Ele sunt uşor de aplicat pentru că sunt fixate pe folie autocolantă.

Dungi de efect

Pe o porţiune de perete sau unde consideri că se potrivesc, poţi trasa dungi de diverse culori şi grosimi. Lipeşti banda adezivă lată de 6-7 cm orizontal sau vertical. Ai de ales dintr-o multitudine de modele.

Cumpără o draperie decorativă

Dacă nu-ţi place să lucrezi cu vopsele şi benzi adezive, confecţionează-ţi o draperie asortată, pe care să o pui pe un perete liber din living. Poate fi din orice material, numai să respecte stilul şi culorile casei.

O pată de culoare

Dacă pereţii livingului sau ai dormitorului nu sunt murdari sau zgâriaţi, ci doar te-ai plictisit de culoarea lor, iată un truc de împrospătare garantat: alege un perete mai gol şi colorează-l într-un ton mai închis sau într-o culoare asortată. Vopsele se găsesc şi nu-ţi trebuie decât o pensulă potrivită şi îndemânare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net