Renunţă Chivu la naţională?

Ultima actualizare:

    Chivu l-a avut ca  adversar direct  pe fostul “balon  de aur”, Şevcenko
Chivu l-a avut ca adversar direct pe fostul “balon de aur”, Şevcenko

Duşmanii tradiţionali ai selecţionerului, Victor şi Ioan Becali, n-au ratat prilejul de a-l mai critica o dată pe Lucescu jr după partida cu Ucraina.

Citeşte şi

S-a supărat Chivu: «Nu mai vorbesc un an!»

Alarmă, Răzvan! România a pierdut penibil în Ucraina

Răzvan Lucescu, pus la zid

„Dacă eram în locul lui Chivu nu mă duceam la niciun meci cu Ucraina sau cu mama lui Ucraina! Mai ales după accidentarea gravă pe care Cristi a suferit-o", a spus Victor Becali.

„Dacă vom continua cu aceste rezultate negative, unor fotbalişti li se va lua pofta de a reveni la naţională", a fost declaraţia cu iz de ameninţare dată de Giovani.

Acesta a lăsat de înţeles că unul dintre cei care ar putea renunţa la prima reprezentativă este chiar căpitanul Cristi Chivu, cel care, înainte de partida de sâmbătă, a anunţat că intră în silenzio stampa până în 2011!

„Cristi aşteaptă un an să vadă modul în care merg lucrurile în fotbalul românesc", a afirmat Ioan Becali despre căpitanul României, cel care are pe conştiinţă golul trei al ucrainienilor, când şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Deşi se înţelese cu Răzvan Lucescu să joace doar în amicalul cu Ucraina întrucât a avut un sezon lung şi obositor, Cristi Chivu a rămas alături de restul lotului, plecând şi el în cantonamentul din Austria.

Dinu despre Lobonţ: «Nici Stalin n-ar fi încasat primul gol»

Revenirea la echipa naţională, după mai bine de un an de absenţă, n-a fost de bun augur pentru Bogdan Lobonţ. Venit la lot cu câteva kilograme în plus, în condiţiile în care n-a apărat decât în trei partide la AS Roma în sezonul 2009-2010, „Lobby" a gafat nepermis la primul gol al Ucrainei, marcat de Aliev, iar la reuşita de 2-2 a primit mingea printre picioare.

simeon stalpnicul png

Veteranul în vârstă de 32 de ani a fost criticat dur la final de către un fost selecţioner, Cornel Dinu. „Despre Lobonţ, pot să spun că primul gol, de la 40 de metri, nu îl lua nici Stalin", a spus „Procurorul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
marire taxe bucuresti jpg
cerere in casatorie kfc facebook jpg
supermarket jpeg
marcaj trecere catedrala jpeg
alimente sanatoase jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
crima 2004 jpg
pensionari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net