Restricţiile de la Pasajul Băneasa "sugrumă" de tot traficul

Ultima actualizare:

Pe hârtie, toate-s bune şi frumoase! În realitate, pe străzile adiacente Pasajului Băneasa, aflat în construcţie, se circulă ca-n junglă. Reporterii Click! s-au „sacrificat" ca să vă arate cât timp trebuie să petreceţi, în medie, în maşină în zona principalei porţi de acces în Capitală.

Am ieşit din oraş pe traseu ocolit Şos. Bucureşti-Ploieşti - Bd. Ion Ionescu de la Brad - Şos. Gh. Ionescu Siseşti - Str. Câmpiniţa - Str. Jandarmeriei şi am folosit acelaşi traseu (dar prin Bd. Oaspeţilor) pentru a intra.

Concluzia a fost îngrijorătoare. În prima zi a săptămânii ieşi din oraş la fel de greu ca şi la sfârşit de săptămână. Motivul: şoferii nu folosesc mai deloc varianta de ieşire recomandată de autorităţi şi se înghesuie pe DN 1.

Traficul se gâtuie la intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti cu Bd. Aerogării, întrucât aici fiecare se ghidează după legea lui. Pe aici trec toţi cei care vor să iasă din Capitală şi tot aici se „varsă" toate vehiculele care intră în oraş.

La capătul străzii Jandarmeriei trebuie să te ţii tare, căci în giratoriul de sub pod nimeni nu dă prioritate.

Închid şi intersecţia

Ca să termine lucrarea, constructorul trebuie să spargă şi asfaltul din intersecţia Bd. Aerogării - DN1 - Bd. Ion Ionescu de la Brad pentru săpături deschise. Şeful proiectului, Marin Ionescu, spune că intersecţia trebuie închisă complet. „Altfel nu putem să terminăm lucrarea la 1 decembrie", a declarat Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net