Restricţiile de la Pasajul Băneasa "sugrumă" de tot traficul

Pe hârtie, toate-s bune şi frumoase! În realitate, pe străzile adiacente Pasajului Băneasa, aflat în construcţie, se circulă ca-n junglă. Reporterii Click! s-au „sacrificat" ca să vă arate cât timp trebuie să petreceţi, în medie, în maşină în zona principalei porţi de acces în Capitală.

Am ieşit din oraş pe traseu ocolit Şos. Bucureşti-Ploieşti - Bd. Ion Ionescu de la Brad - Şos. Gh. Ionescu Siseşti - Str. Câmpiniţa - Str. Jandarmeriei şi am folosit acelaşi traseu (dar prin Bd. Oaspeţilor) pentru a intra.

Concluzia a fost îngrijorătoare. În prima zi a săptămânii ieşi din oraş la fel de greu ca şi la sfârşit de săptămână. Motivul: şoferii nu folosesc mai deloc varianta de ieşire recomandată de autorităţi şi se înghesuie pe DN 1.

Traficul se gâtuie la intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti cu Bd. Aerogării, întrucât aici fiecare se ghidează după legea lui. Pe aici trec toţi cei care vor să iasă din Capitală şi tot aici se „varsă" toate vehiculele care intră în oraş.

La capătul străzii Jandarmeriei trebuie să te ţii tare, căci în giratoriul de sub pod nimeni nu dă prioritate.

Închid şi intersecţia

Ca să termine lucrarea, constructorul trebuie să spargă şi asfaltul din intersecţia Bd. Aerogării - DN1 - Bd. Ion Ionescu de la Brad pentru săpături deschise. Şeful proiectului, Marin Ionescu, spune că intersecţia trebuie închisă complet. „Altfel nu putem să terminăm lucrarea la 1 decembrie", a declarat Ionescu.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
soldati usi in timp ce se predau in Herson FOTO The Sun jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg