Rihanna şi Milla Jovovich, show pentru Lucescu!

simeon stalpnicul png

Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ au avut parte de o petrecere de zile mari cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea clubului Şahtior. Cei doi români care fac istorie la Doneţk au fost martorii unui show incendiar care l-a costat pe patronul Rinat Ahmetov câteva zeci de milioane de euro!

Sâmbătă a fost mare sărbătoare la Doneţk. "Minerii" au chefuit împlinirea celor 75 de ani de existenţă a clubului, iar spectacolul a fost unul grandios! Peste 700 de dansatori au participat la momentele artistice ale galei, câteva sute de copii au purtat pe teren replici uriaşe ale trofeelor câştigate de Şahtior de-a lungul istoriei pentru ca apoi cei peste 50.000 de fani să-i aplaude minute bune pe jucători, pe antrenorul român şi pe patron.

De altfel, miliardarul a luat cuvântul şi a ţinut neapărat să-i mulţumească lui "Il Luce" pentru ceea ce a făcut în cei 7 ani de când e în Ucraina.

Un tort care a măsurat 10 metri înălţime a fost senzaţia serii la Doneţk

simeon stalpnicul png

"Mircea Lucescu a câştigat de cinci ori campionatul, de două ori Cupa Ucrainei, de trei ori Supercupa, o dată Cupa UEFA, ajungând şi în sferturile Ligii Campionilor. Mister, mulţumim!", i-a transmis Ahmetov tehnicianului, în faţa zecilor de mii de fani.

Spectacolul a continuat apoi sub privirile preşedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, originar din Doneţk.

Pe scena improvizată pe gazon a fost adus un tort uriaş şi lângă el surpriza organizatorilor: actriţa americană Milla Jovovich cântând în limba rusă "La mulţi ani, Şahtior", şi încercând să sufle în lumânări uriaşe. A urmat partea cea mai explozivă a serii, apariţia pe scenă a Rihannei. Cântăreaţa a făcut spectacol cu hiturile sale.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
Procesor AMD Ryzen 7000 Zen 4 jpg
Afis Festivalul Statuilor Vivante jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg