Rinichiul lui Arşinel, prelevat de la un sinucigaş

Toate acestea nu ar fi fost însă posibile fără donatorul de la care s-a prelevat rinichiul. La externare, Arşinel a ţinut să mulţumească familiei pentru că a permis donarea organelor.

Rinichiul a venit de la un tânăr de 23 de ani din Mureş, care a ajuns la spital în moarte cerebrală, după ce a încercat să-şi ia viaţa. Potrivit evz.ro, Ionuţ E. s-a spânzurat după ce a avut probleme legate de jocurile de noroc.

Tragedia s-a petrecut în 25 august, iar când a fost găsit în apartamentul său, băiatul încă mai trăia. La 29 august, Ionuţ a fost deconectat de la aparate, iar sora lui, Roxana, şi-a dat acordul ca medicii să îi preleveze mai multe organe, printre care şi rinichiul care a ajuns la actor.

Alexandru Arşinel a pus capăt unei suferinţe vechi de 50 de ani.

De când era tânăr, actorul avea probleme renale, iar crizele repetale l-au determinat să nu mai amâne operaţia. Intervenţia a avut loc la Cluj şi a fost efectuată de o echipă de medici condusă de şeful Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal de la Cluj, profesor universitar doctor Mihai Lucan.

cub lia bugnar png
horoscop jpg
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png