Robert Turcescu a sc─âpat de varicel─â! Ce a adus cu el la TV: ┬źCel mai blestemat obiect din Rom├ónia┬╗

15 februarie 2012
image
Robert Turcescu face dezv─âluiri din ┬źera┬╗ lui Silviu Prigoan─â

Robert Turcescu a revenirt ieri, dup─â o absen┼ú─â de dou─â s─âpt─âm├óni, ├«n platoul emisiunii ÔÇťSub semnul ├«ntreb─âriiÔÇŁ de la B1TV. Jurnalistul ┼či-a cump─ârat ┬źcel mai cunoscut ┼či blestemat obiect din Rom├ónia┬╗.

Robert Turcescu a fost nevoit s─â stea timp de dou─â s─âpt─âm├óni ├«n cas─â, iar asta pentru c─â a avut varicel─â. Ieri, prezentatorul de la B1TV a revenit pe platourile de filmare, dar nu cu m├óna goal─â. Turcescu a adus o lopat─â, nu de alta, dar nu se ┼čtie c├ónd ai nevoie de ┬źinstrumentul de baz─â┬╗, spune el.

┬źObiectul cel mai cunoscut ╚Öi probabil cel mai blestemat din Rom├ónia. ├Än platou am adus o lopat─â pentru c─â ea este ├«n momentul de fa╚Ť─â ea este cel mai cunoscut ╚Öi cel mai blestemat obiect din Rom├ónia (...) Ne confrunt─âm cu o situa╚Ťie absolut aparte. Lopata r─âm├óne al─âturi de noi pe tot parcursul emisiunii, ╚Öi pe tot parcursul zilelor ce vin, pentru c─â lopata este instrumentul de baz─â ├«n aceste zile: N-ai lopat─â, n-ai parte, am putea spune ├«n zilele acestea!┬╗, a declarat Robert Turcescu, scrie EVZ.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg