Robert Turcescu, gelos pe Ştefan Bănică jr?

2 aprilie 2010
simeon stalpnicul png

Robert Turcescu avea doar 15 ani atunci când Oana Sârbu făcea amor cu Ştefan Bănică jr, în pelicula „Liceenii rock ’n roll”. Au trecut 20 de ani de atunci, iar prezentatorul de la Realitatea TV declară tăios: „Nu mi-a plăcut acest film”.

Sunt împreună de trei ani, însă poţi să numeri pe degete apariţiile lor publice. Acum două săptămâni, Robert Turcescu (34 de ani) şi Oana Sârbu (42 de ani) au făcut o excepţie şi s-au afişat împreună pentru filmările emisiunii „VINEri Star", de pe TVR Internaţional.

Inevitabil, discuţia a ajuns şi la subiectul „Liceenii", însă realizatorul de la Realitatea TV nu a fost prea încântat de subiect.

simeon stalpnicul png

„Nu am văzut filmul înainte să o cunosc pe Oana, dar l-am putut urmări datorită reluărilor de la televiziune. Nu mi-a plăcut", a declarat acesta în cadrul emisiunii care a fost difuzată vineri seară.

Declaraţia e cel puţin bizară, având în vedere că în seria „Liceenii", mai exact în pelicula „Liceenii rock 'n roll", apar scene explicite de amor între Oana şi Bănică Jr.

Solista a sărit însă în apărarea iubitului ei. „Robert mă tachinează mereu pe seama acestui film. Este normal să nu-i placă, din moment ce el este o fire mai rebelă, iar copilăria lui a însemnat plete şi muzică rock", a declarat Oana Sârbu pentru Click!

Mai citeşte:

Turcescule, să tot iei prânzul cu aşa colegă!

Oana Sârbu şi-a lansat albumul fără Turcescu, dar cu fostul soţ

Vezi mai jos un fragment din filmul "Liceenii"

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg