Robert Turcescu, în scandalul margarinei: «Nu mă apuc să-i cer scuze Nadiei Comăneci»

Ultima actualizare:

    Robert Turcescu a părăsit Realitatea Media
Robert Turcescu a părăsit Realitatea Media

Dezbaterea publică lansată de Robert Turcescu printr-un mesaj violent pe Facebook generează reacţii în continuare. Într-o emisiune online găzduită de site-ul adevarul.ro, realizatorul TV a intervenit pentru a-şi nuanţa punctul de vedere cu privire la apariţia Nadiei Comăneci într-o reclamă la margarină.

El a explicat că folosirea unui ton dur ar fi fost singura şansă de a se face auzită într-o chestiune care priveşte sănătatea copiilor.

"Am fost foarte furios, pentru că am doi copii pe care îi trimit la şcoală să înveţe, nu să fie bombardaţi cu mesaje publicitare. Ce se întâmplă cu şcoala românească este deja o chestiune dezastruoasă.

Regret că am folosit un ton atât de violent, dar am constatat un lucru care mă întristează. Dacă aş fi fost chemat la o dezbatere, ar fi rămas la nivelul unei informaţii pe pagina mea de Facebook. Doar dacă ţipi sau urli ai şansa să te faci auzit. Nu spun că este o metodă, dar, din nefericire, am ajuns să captăm numai aşa atenţia publicului. Am mai avut iniţiative, pe care le-am lansat în diferite ocazii, dar nu au fost auzite.

Îmi doresc un singur lucru. Dacă la finalul acestei dezbateri devenite publice şi a controlului Ministerului Educaţiei Naţionale vom avea un ordin că este interzisă categoric intrarea şi promovarea unor produse comerciale în şcolile publice, eu mă declar satisfăcut. Şi mai există ceva: multe dintre vedetele din România, cele la care ne uităm cu admiraţie, în momentul în care admit contra cost să-şi asocieze imaginea cu un brand, să analizeze dacă acel brand le dăunează sau nu imaginii construite.

Nu mă apuc să-i cer scuze acum Nadiei Comăneci, cred că ea datorează scuze copiilor de la Şcoala nr. 11. Nu cred nici că Dylan mănâncă zilnic margarina. O vedeţi dumneavoastră pe Nadia Comăneci alergând după margarină cu care să-şi crească copilul cu aşa ceva, ca să devină campion?", a spus Robert Turcescu, citat de adevarul.ro.

Robert Turcescu, atac dur la Nadia Comăneci: «Să-şi bage reclama în fund! O cerşetoare!»

Mircea Badea o răzbună pe Nadia Comăneci. Uite ce mesaj are el pentru Turcescu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net