Robinho nu mai pleacă de la Manchester City

"Sunt foarte fericit aici. Cred că voi rămâne încă  zece ani la Manchester City, nu ştiu. Familia mea este foarte fericită, fanii mă iubesc, la fel şi eu pe ei", a declarat Robinho pentru BBC.

Fotbalistul, în vârstă de 25 ani, a sosit la Manchester City în august 2008, de la formaţia spaniolă Real Madrid, însă nu a putut evolua în mod constant pentru clubul englez din cauza accidentărilor.

"Mă bucur că joc în fotbalul englez. Este foarte frumos şi, cu fiecare meci pe care îl disput, mă simt şi mai bine. Sper că voi continua să joc în Anglia încă mult timp", a adăugat Robinho.

În vara acestui an, Manchester City, grupare patronată de un şeic arab, a investit sume importante în achiziţionarea de jucători, pentru a se putea ridica la nivelul celor patru mari forţe din Premier League, Manchester United, Chelsea, FC Liverpool şi Arsenal. După un început bun de sezon, elevii lui Mark Hughes au înregistrat o serie de rezutlate de egalitate, City aflându-se în acest moment pe locul 6, la 11 puncte distanţă de liderul Chelsea.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg