Roboţii şi-au deschis local de fiţe
Foarte tare! Noii angajaţi ai unui restaurant de lux din Harbin, China, nu cer bacşiş, nu vorbesc urât, sunt atenţi la fiecare detaliu şi nu încurcă comenzile. În plus, nu cer niciodată măriri de leafă.
Oricine ia cina la restaurantul de fiţe unde lucrează cei 20 de roboţi multifuncţionali cumpăraţi special din Japonia contra unei sume de aproximativ 45.000 de dolari, spune că „a evadat în viitor pentru cel puţin o oră". Şi asta pentru că simpaticii ospătari ştiu să facă atmosferă.
Bucătarul perfect, nu fură la cantităţi
Se ghidează după senzorii montaţi în podea atunci când servesc mâncarea şi înţeleg perfect comanda după ce unul dintre colegii lor umani le-o împărtăşeşte. Nu se plâng niciodată că sunt obosiţi şi glumesc atunci când vreunul dintre clienţi varsă pe ei mâncarea. În bucătărie lucrează trei robo-bucătari care ţin cont până şi de cel mai mic detaliu atunci când prepară mâncarea. Pentru că motto-ul lor în bucătărie este „clientul nostru, e stăpânul nostru".
Aşa ia comanda robo-ospătarul
Nu trişează la cantităţi, nu scapă nimic pe jos şi nu folosesc ingrediente expirate. Avantajul angajatorului este că noii angajaţi muncesc până la cinci ore non-stop, dacă au stat două ore să li se încarce bateria. O cină aici poate ajunge şi la 1.000 de dolari pentru o familie de patru persoane. Localul funcţionează numai pe bază de rezervări.
Copiii se înghesuie să-şi ia singuri mâncarea
Specialistul în băuturi, luat cu asalt de micuţi