Rochie de 5.000 de euro pentru Miss Universe

simeon stalpnicul png

Trestie, papură, o lotcă. Vă gândiţi la Delta Dunării? Nu sunteţi prea departe de adevăr. Este vorba despre costumul de inspiraţie naţională pe care Oana Paveluc, Miss Universe România, îl va purta la Las Vegas. Desenată de Cristian Bucă, rochia a fost făcută în atelierul creatoarei Anca Maxim.

„Este o rochie la care lucrăm din luna noiembrie a anului trecut. Atunci am făcut eu schiţele şi am ales varianta cea mai bună", ne-a spus Cristian Bucă (23 de ani), un make-up artist care a desenat rochia de inspiraţie naţională pe care o va purta Oana Paveluc în Las Vegas.

După ce schiţele au fost definitivate, costumul a fost realizat în atelierul creatoarei de modă Anca Maxim. Încă din luna martie, 10 oameni au lucrat la rochie.

„Costumul se numeşte Delta Dunării. Simbolizează una din bogăţiile unice ale ţării noastre. Sperăm ca Oana să obţină un premiu cu această creaţie", ne-a explicat Cristian.

Este completat de Anca Maxim, care ne-a spus că a folosit la realizarea rochiei mătase, organza, tafta, catifea, dantelă aplicată, broderie făcută manual şi chiar un şarpe cu câteva mii de mărgele făcute manual.

Totul a costat 5.000 de euro. „Va trebui să mă antrenez bine ca să pun cât mai bine în valoare această rochie. Trebuie să se afle că avem şi în România locuri minunate şi povestea acestei rochii ar fi un bun exemplu", a exclamat Oana după ce a îmbrăcat pentru prima oară costumul.

Mai trebuie amintit că la defilarea cu această rochie cea mai frumoasă româncă va avea părul împletit în formă de lotcă, o barcă specifică Deltei. „Nu putea lipsi lotca din peisaj. Ne-am gândit ca efectul să fie total pentru juriu", ne-a spus Anca Maxim.

simeon stalpnicul png
zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg