Rocsana Marcu face de toate la volan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cine crede că femeile nu sunt atât de bune şoferiţe să se uite la Rocsana Marcu. Bruneta dă dovadă de mare măiestrie la volan. În doar câteva minute, în timp ce se afla în trafic, solista a făcut fel de fel de lucruri cu mâna dreaptă, chiar dacă, în mod normal, trebuia să ţină volanul.

Rocsana Marcu conduce şmechereşte. Are permis de 13 ani şi este foarte relaxată în trafic, chiar dacă are o maşină mare, de teren - Range Rover Sport. Se strecoară printre maşini, este foarte atentă la ceilalţi participanţi la trafic, chiar dacă, în timp ce conduce cu mâna stângă, cu mâna dreaptă face mereu altceva.

Fumează- Apoi îşi aprinde o ţigară pe care o savurează la fel de detaşată

simeon stalpnicul png

În decursul a doar zece minute, Rocsana care s-a relansat, recent, în muzică, a reuşit şi să mănânce ceva, şi să fumeze, şi să trimită SMS-uri de pe mobil. Fotoreporterii Click! au remarcat cum vedeta a putut, la un moment dat, să urmărească nişte imagini pe telefon, pe care mai apoi le-a expediat, operaţiune care necesită o atenţie sporită. Cu toate acestea, Rocsana a fost foarte grijulie, ca să nu facă boacăne în trafic sau să încalce vreo regulă de circulaţie.

Butonează la telefon- Rocsana conduce doar cu o mână pe volan, aşa că cealaltă îi rămâne liberă.  După ce a mâncat şi a  fumat, s-a apucat de  butonat la telefonul mobil

simeon stalpnicul png

„Dacă nu fac ceva în timp ce conduc, mă plictisesc în trafic. Sunt pasionată de condus, am învăţat de la 14 ani, de la tatăl meu. Şi am permis de la 18 ani. De atunci şi până astăzi n-am făcut nici un accident din vina mea. Mai mereu când sunt la volan, fac şi altceva în timp ce conduc. Îmi rezolv treburile, iau o gustare, dacă e ziua mai plină şi nu am timp să mănânc la restaurant", ne-a explicat, ieri, Rocsana.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg