Roman şi Irina Abramovici, bătaie pe 18,7 miliarde $

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri Roman Abramovici este în prezent a patra cea mai bogată persoană din Rusia şi pe locul 50 între cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 11,2 miliarde dolari, potrivit Forbes.
Omul de afaceri Roman Abramovici este în prezent a patra cea mai bogată persoană din Rusia şi pe locul 50 între cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 11,2 miliarde dolari, potrivit Forbes.

Cel mai bogat rus, Roman Abramovici, trăia odată într-un mic apartament împreună cu prima soţie şi fiica sa. S-a îmbogăţit în timp ce era cu stewardesa Irina, de care a divorţat cu scântei.

Citeşte şi:

Iată cele mai bogate odrasle ale oligarhilor ruşi!

Beckham şi Abramovici, suporterii de lux ai Angliei

Poftiţi pe iahtul lui Roman Abramovici!

În 1990, Roman Abramovici a întâlnit-o pe frumoasa stewardesă Irina de la Aeroflot. În scurt timp ea a devenit cea de-a doua sa soţie. Pe parcursul căsătoriei lor, Abramovici a făcut imensa lui avere, care se ridica pe atunci la 18,7 miliarde dolari.

S-a implicat în privatizările din industria aluminiului, construindu-şi un adevărat imperiu. Bogăţia era periculoasă în Rusia acelor vremuri, aşa că Roman şi-a mutat soţia şi pe cei cinci copii ai săi - Ana (19 ani), Arkadi (18 ani), Sonia (17 ani), Arina (11 ani) şi Ilia (9 ani) - în Anglia.

Dar chiar şi la Londra o "cuşcă de aur" este totuşi o cuşcă. Irina nu putea să meargă nicăieri fără bodyguarzi. Rareori călătorea împreună cu soţul în aceeaşi maşină, pentru ca, în caz că ar fi fost atacaţi, să nu rămână copiii orfani. Telefoanele lor erau schimbate des, ca să nu poată fi urmărite.

Cu timpul, Irina şi Roman încep să-şi ducă vieţile separat, fiindcă erau animaţi de cu totul alte pasiuni. El îşi petrece mai mult timp la birou, ea este atrasă de mondenităţi. Scandalul dintre ei izbucneşte la 15 octombrie 2006.

"News of the World" anunţă, în mod surprinzător, că Irina a angajat doi avocaţi pentru că divorţează de soţ, pe care îl acuză de infidelitate.

Trăieşte împreună cu amanta, Daşa

Roman Abramovici (44 de ani) a rămas împreună cu amanta, Daria Jukova (29 de ani), alintată Daşa, care i-a adus pe lume al şaselea copil, numit Aaron Alexandr, la 4 decembrie 2009. Miliardarul a sporit numărul persoanelor care se ocupă de securitatea lor, "armata sa privată" numărând 40 de puternici.

Irina voia 7.000.000.000 $

Irina şi Roman au divorţat după 16 ani de căsnicie. Ea şi-a acuzat soţul de infidelitate după ce miliardarul a fost văzut în compania Dariei Jukova, fiica oligarhului rus Alexandr Radkin Jukov.

Divorţul s-a încheiat în martie 2007. Iniţial, se zvonea că Irina se va alege cu suma record de 7 miliarde de dolari după divorţ. În realitate, ea s-a mulţumit cu 300 de milioane de dolari, oferiţi de soţ în cadrul unei înţelegeri în afara justiţiei, în lipsa unui contract prenupţial.

Vezi şi:

Iahtul lui Abramovici, fortăreaţa plutitoare de lux

Iată mega-iahtul lui Abramovici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copiii Gasiti de afaceristul Adrian martian jpg
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Kate Middleton cu Prințul George și Charlotte  foto   Profimedia jpg
Mr Beast si echipa jpg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
4 actu ninge la suceava jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net