Român supus la raporturi sexuale de şeful său italian

Ultima actualizare:

Potrivit unui articol din ziarul ¨L'Arena¨, românul Claudiu Stoleru, în vârstă de 21 de ani, acuzat pentru uciderea lui Luigi Meche şi a nevestei acestuia, Luciana, pe data de 23 aprilie a acestui an, a depus mărturie în cursul zilei de ieri în faţa judecătorilor.

Stoleru este acuzat de faptul că l-a ucis cu un ciocan pe Meche şi că a strangulat-o pe soţia acestuia. Stoleru însă, care nu a negat niciodată că l-a lovit pe meche, s-a declarat nevinovat de moartea soţiei acestuia pe parcursul întregului proces.

Crima a avut loc pe data de 23 aprilie în oraşul Lugagnano, situat la aproximativ 10 kilometri de Verona. Pe parcursul procesului, Stoleru a declarat că lucra pentru Meche ca şi muncitor şi că era plătit cu 5 euro pe oră, însă că banii îi primea mereu la sfârşitul lunii.

Românul a povestit că întregul incident care s-a definitivat cu agresarea sefului său italian a fost cauzat de faptul că acesta l-a agresat şi i-a pretins favoruri sexuale.

Românul a povestit că Meche a încercat să îl violeze după ce l-a poftit la un pahar de vin în casa sa. Aici, românul s-a opus şi a alertat-o şi pe soţia italianului despre ce se întâmplase. Italianul i-a blocat pe amândoi în casă şi l-a pus pe Stoleru să întreţină raporturi sexuale cu soţia sa.

Citeşte declaraţia lui Stoleru pe adevarul.it

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net