Românca lui Berlusconi, genţi de 4.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioana Vişan duce un trai de huzur la Milano, de când a devenit una dintre amantele lui Berlusconi.

Citeşte şi:

Măruţă către Ioana Vişan: «Hai să-i dăm bip lui Berlusconi»

Ioana Vişan: "L-am cunoscut pe Berlusconi la teatru"

Amanta lui Berlusconi a pierdut procesul cu iubitul

Uite cât de bună este minora lui Berlusconi! - FOTO

Tânăra locuieşte într-un cartier rezidenţial şi poartă numai haine de firmă, ieri, la venirea în ţară ea afişând genţi de 4.000 de euro.

Viaţa Ioanei Vişan (23 de ani) s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe premierul italian Silvio Berlusconi.

Adio griji şi restanţe la cheltuielile zilnice, piteşteanca se lăfăie într-un superb apartament dintr-un cartier rezidenţial din Milano, care îi aparţine chiar lui Berlusconi. Ioana a venit ieri în România, împreună cu sora, pentru a acorda un interviu emisiunii „Happy Hour" (Pro TV). Au aterizat pe Otopeni cu o cursă de Milano, în jurul orei 13.00, apoi s-au cazat la Hotel Caro din Capitală.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcată aparent în haine obişnuite, amanta premierului italian este o admiratoare înfocată a accesoriilor de firmă, Ioana având o geantă Prada şi un troller Louis Vuitton.

Sora ei Monica pare a avea un stil de viaţă la fel de luxos, căci poartă o poşetă Coco Chanel şi una Louis Vuitton. Cu toate acestea, Ioana se încăpăţânează să spună că trăieşte de pe urma job-urilor de manehin: „Stau în complexul lui Berlusconi, dar plătesc chirie 800 de euro. Eu mă întreţin din activităţile de fotomodel. Am fost la petreceri organizate de Silvio, dar nici vorbă să fiu damă de companie", a povestit românca, într-un reportaj difuzat de Pro Tv.

«Silvio mi-a oferit multe bijuterii!»

Ioana Vişan s-a eschivat să recunoască faptul că între ea şi Silvio Berlusconi e mai mult decât o simplă relaţie de amiciţie. Invitată la “Happy Hour”, aceasta a recunoscut numai că premierul Italiei i-a făcut cadouri scumpe: „Inelul acesta l-am primit de la el şi mai am acasă unul cu pietre galbene. Mi-a oferit mai multe seturi de bijuterii şi eşarfe. Este un om deosebit, avem o relaţie bazată pe amiciţie, mă întreabă cum îmi merge la şcoală”, a spus Ioana.

Românca, anchetată de procurorii din Italia că ar fi fost damă de companie la petrecerile premierului, susţine că nu a primit favoruri sexuale: „Eu sunt invitată la cinele lui, nişte petreceri elegante”, a mai spus Ioana. După emisiune, românca s-a mutat de la Hotel Caro la Radisson, ca să fie în centru, aproape de viaţa de noapte a Bucureştiului.

Vezi şi:

Silvio Berlusconi anchetat pentru prostituţie cu minoreBerlusconi: modelul „one-man show“ al Europei de Est

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net