Românca Ramona suceşte minţile americanilor

simeon stalpnicul png

O cheamă Ramona Niţu, este o brunetă superbă şi face furori în America. Tânăra de 25 de ani este una dintre actriţele serialului pentru adolescenţi „Jersey Shore", care este difuzat şi în România de MTV.

De profesie dansatoare şi actriţă, senzuala Ramona a ţinut în 2007 prima pagină a ziarelor după ce a fost arestată în urma unui scandal în trafic, când nu a vrut să îşi mişte maşina care bloca o intersecţie.

A scăpat doar cu o mustrare. La scurt timp şi-a făcut debutul în serialul „Jersey shore" ca iubita lui Vinny, un tânăr musculos râvnit de toate tinerele de pe plaja din Miami. Personajul Ramonei este unul dificil şi o prinde de minune.

Ramona i-a înnebunit pe  americani cu  formele ei  perfecte

simeon stalpnicul png

„A fost suspectată acum doi ani că ar fi bărbat. Şi asta pentru că e bătăioasă şi nu se mâţâie ca celelalte fete din serial", a declarat românca pentru postul de televiziune E!Entertainment.

În urmă cu un an, a fost votată de fanii serialului drept „cel mai frumos trup din Jersey Shore".„Jersey Shore" este un serial pentru adolescenţi, ajuns la al şaselea sezon. Primul episod a fost filmat la 3 decembrie 2009.

simeon stalpnicul png

În serial este urmărită viaţa a opt adolescenţi care locuiesc în acelaşi apartament. „Jersey Shore" este conceput ca un reality show şi ţine cont de toate sugestiile venite de la fani. Astfel, în funcţie de solicitarea telespectatorilor povestea personajelor evoluează într-o anumită direcţie.

Mădălina Ghenea, celebră în Italia

O altă frumoasă din România care face furori în străinătate este Mădălina Ghenea. Bruneta are Italia la picioare, fiind o actriţă apreciată.

Cea mai recentă comedie în care a jucat a fost un succes de public şi de casă. Mădălina a intrat în atenţia presei din toată lumea după ce a fost cuplată cu celebrul actor american Leonardo di Caprio. Cei doi au fost surprinşi împreună în Australia, pe balconul starului.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg