România înfruntă Rusia pentru un loc de baraj

CLIIMA20100822 0089 1 jpeg
Emil Săndoi, antrenorul naţionalei de tineret

Selecţionata de tineret a României se află înaintea ''dublei'' cu Rusia, decisivă pentru calificarea la barajul pentru Campionatul European de fotbal U-21 din 2011, meciuri care vor avea loc vineri la Botoşani şi marţi la Sankt Petersburg.

Selecţionerul Emil Săndoi nu contează pe Răzvan Ochiroşii, Constantin Gângioveanu, Paul Pârvulescu (accidentaţi) şi pe căpitanul Gabriel Torje (convocat la lotul de seniori), în vreme ce de la ruşi lipsesc Kirilov şi Marenici.

Meciul de vineri, de la Botoşani, va începe la ora 17,30, şi va fi arbitrat de cehul Jiri Jech. Partida de la Sankt Petersburg va avea loc marţi (18,00) şi va fi condusă de englezul Stuart Attwell.

Cele două echipe au mers cap la cap până acum, având un singur eşec din opt meciuri, Rusia în Feroe, iar tricolorii în Letonia (1-5).

Rusia ocupă primul loc, cu 21 puncte, la fel ca România, dar cu un golaveraj superior. Pe trei se află formaţia Insulelor Feroe, cu 11 p, urmată de Republica Moldova, 10 p, Letonia, 9 p, Andorra, 1 p.

Pentru cele şapte meciuri de baraj, în urma cărora se vor decide cele şapte finaliste, se vor califica echipele câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune patru formaţii de pe locul secund.

Emil Săndoi ar putea alinia formaţia Silviu Lung jr - Râpă, V. Găman, Paul Papp, Bărboianu - Antal (Hora), Bicfalvi, Neagu, M. Costea (Hora) - Liviu Ganea, Al. Ioniţă (Alexe).

De partea cealaltă, Igor Kolîvanov va folosi probabil aceeaşi formulă ca la ultimul meci, cu Letonia (2-1): Pesiakov - Vasin, Denisov, Andrei Ivanov, Parşivliuk - Baliaikin, Gabulov, Mamaev, Ionov, Sapeta - Dziuba.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
examen studenţi
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png