Romaniţa Iovan: «Îmi doresc o surioară pentru Albert»

Chiar dacă "Albert face cât o duzină de copii", Romaniţa Iovan şi-ar dori ca fiul ei să aibă o surioară. "Visez la o fetiţă cu părul blond şi cu ochi albaştri", a dezvăluit designerul, în cadrul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV. Chiar dacă Albert şi-ar dori "un băieţel, de vârsta lui, cu care să se joace".

Copilul ei "e deştept şi haios", a povestit Romaniţa. "E o bucurie pentru o mamă să aibă un copil deştept şi sănătos. 15 ani i-am dedicat creaţiilor, ultimii cinci ani - fiului meu. Copilul a venit într-un moment foarte bun. La 42 de ani, când s-a născut Albert, a venit în mod natural. Mi l-am dorit, simţeam că sunt pregătită".

Deşi are, de ceva vreme, o relaţie cu Iulian Gogan, Romaniţa Iovan nu se gândeşte să se recăsătorească. Chiar şi aşa, cei doi au fost naşi în două rânduri: "Se mai fac derogări", a spus ea. Cât despre un copil al lor, "dacă se întâmplă să rămân acum, aş păstra sarcina".

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg