Roxana Ilie îşi pregăteşte nunta în cele mai mici detalii

Şi totuşi, ţinuta pe care o va purta în timpul cununiei religioase va fi creată de un binecunoscut designer. "Am venit să probez, să mă inspir, dar voi merge pe mâna lui Răzvan Ciobanu", a declarat ea pentru "Poveştiri adevărate". "Doresc o rochie simplă, fără paiete sau ştrasuri. Cred că voi opta pentru una albă".

Nu va lipsi voalul, "pentru că soţul meu va dori să mi-l ridice în biserică", a dezvăluit Roxana. "Dar nu va fi o rochie de prinţesă, pentru că nu sunt o prinţesă. Va fi o rochie atipică", a mai spus ea. Iar petrecerea va fi la fel: "Nu va fi o nuntă tipic românească, dar din meniu nu vor lipsi sarmalele".

Alesul inimii sale, Mihai Pleşea, provine dintr-o familie bogată, însă, după cum afirmă Roxana, acest fapt nu l-a împiedicat să rămână un om cu picioarele pe pământ: "Sunt mândră de faptul că am un soţ modest, în ciuda faptului că, financiar, stă bine". Mihai se ocupă de marketing şi are 30 de ani, faţă de cei 21 ai ei.

După nuntă, cuplul va merge într-o a doua lună de miere. "Prima dată plănuisem să mergem în America, dar am fost în Asia - în Singapore şi Bali. A fost o surpriză din partea soacrei mele. De data aceasta vom ajunge în Thailanda şi Cambodgia. Să vedem cum merg afacerile şi care va fi bugetul", a mai spus Roxana.

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
image
image
image
image
image
image
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg